Οι διεστραμμένοι και «περίεργα» προβεβλημένοι «αστέρες της Νέας Τάξης πραγμάτων συμβαίνει να είναι άτομα που φέρουν μειωμένες αξιακές «αποσκευές» ,ξένες με τα υιοθετημένα προ καταβολής σύγχρονου κόσμου. Όντας τα ίδια άτομα ελεγχόμενου ηθικού-προσωπικού κύρους, προσπαθούν μανιασμένα να επιβάλουν ως πρότυπα τις δικές τους διαστροφές ως κανονικότητα για όλο τον κόσμο. Βέβαια αυτό το επιχειρούν όχι τυχαία αλλά μεθοδευμένα και οργανωμένα από τους «κρυφούς» χρηματοδότες των δήθεν «υπεύθυνων» Διεθνών Οργανισμών. Όμως το ψέμα ως γνωστόν ,από παλιά έχει ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ….

Και εδώ τα ψέματα είναι πολλά και μαζεμένα έτσι που να μπερδεύουν και να αποπροσανατολίζουν τον κυνηγό της επιβίωσης, καθημερινό εργαζόμενο, που δεν του μένει πλέον χρόνος ούτε για μια καληνύχτα στην οικογένειά του!!! Γεγονός για το οποίο επαίρονται οι σύγχρονοι γενοκτόνοι της Νέας Τάξης και προσπαθούν να εξαπλώσουν την παρα-χάραξη της αλήθειας σε όλες τις συνιστώσες της επίγειας ζωής όπως την βιώνουμε αιώνες τώρα. Απαιτούν το ψέμα να είναι η «νέα ιστορία» της ανθρωπότητας. Κατάλαβαν από την επιτυχία της δήθεν ιστορίας του κόσμου που αποδέχθηκαν οι λαοί ότι μπορούν να ταΐζουν τον όχλο όσο «σανό» επιθυμούν, αφού είναι έτοιμος αν όχι και πρόθυμος να το αποδεχθεί, φθάνει να ικανοποιεί την γαστέρα και το υπογάστριό του. Ούτε λόγος να γίνεται για τυχόν ικανοποίησης της κεφαλής και του μυαλού του. Αυτά τα αντιμετωπίζουν ως άχρηστα και επικίνδυνα όργανα που θα ήταν καλύτερα και βολικότερα να … έλειπαν από τον άνθρωπο…

Έτσι οι σκοτεινοί καθοδηγητάδες των παρασίτων τύπου Σβαμπ , Χαράρι και παρόμοιων τρολ, προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι ώρα να δεχθούμε και μάλιστα με ενθουσιασμό την εμφύτευση «τσιπς» στον εγκέφαλό μας ασφαλώς για να μην «κουραζόμαστε» να … σκεφτόμαστε. Έτσι θα σκέφτονται αυτοί για εμάς από μακριά, εμείς θα μπορούμε απλά να ζούμε και να διατηρούμε σε κατάσταση άμεσης χρήσης ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣ ,πλην ασφαλώς του εγκεφάλου μας. Για τέτοιες παροχές μιλάμε. Και αυτά μας τα προτείνουν γνωστές κολοβές αλεπούδες που έχοντας χάσει οριστικά κάθε ίχνος ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και αυτοπροσδιορισμού, απαιτούν από τους πολίτες του κόσμου να τους παραδώσουμε – έστω και παραπλανημένοι – αυτό που πάντα μας ξεχώριζε από τα άβουλα ζώα. Την βούλησή μας και την δυνατότητά μας να διαλέγουμε, Δηλαδή αυτά που μας ξεχωρίζουν από τα άλογο, το βόδι ,την τίγρη, το φίδι… Δηλαδή τι θέλουν;;;; Σκέψου άνθρωπε…

Αυτά τα αρπακτικά του πλούτου των Εθνών, αυτοί οι απόγονοι των πειρατών, των αποικιοκρατών όλων των βδελυγμάτων της ιστορίας, απαιτούν να τους παραδώσουμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ μάλιστα ,έστω και με απάτη την ελευθερία μας και την ανθρώπινη ιδιότητά μας. Και ποιοι είναι αυτοί; Μα οι αδίστακτοι «παραγωγοί» πολέμων , δικτατοριών, δουλείας, τράφικινγκ, εμπορίας ανθρώπινων οργάνων, επιδημιών, φαρμάκων, φαλκιδεμένου DNA, ατελείωτων θανάτων. Είναι αυτοί που κρυφά και οργανωμένα κατέλαβαν την πραγματική εξουσία αυτή του πλούτου και πλέον μετέτρεψαν σε υπαλλήλους τους βασιλείς , κυβερνήσεις, πολιτικούς και δυστυχώς και θρησκευτικούς ηγέτες. Πως λέγονται; Πλέον τους γνωρίζει όλος ο κόσμος αλλά δυστυχώς δεν θέλει να «ξεβολευτεί» και να τους στείλει όλους μαζί εκεί που τους αξίζει. Από δειλία, υπολογισμό και ραγιαδισμό το «αναθέτει» σε Εκείνον που τα πάντα μπορεί, δεν ξεχνά δεν αδικεί αλλά και δεν επιτρέπει τη αδικία από ΚΑΝΕΝΑ!

Ας το καταλάβουν μια για πάντα όλοι οι «ρουφιάνοι» των ιδιοκτητών – χα, χα- του πλούτου, ότι έρχεται το τέλος που δεν θα είναι ροζ! Θα είναι μαύρο για τους εργάτες της κόλασης και κατάλευκο για εκείνους που θα επιμείνουν στην επιλογή της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού όπως τον μαρτυράει το Ευαγγέλιο και η Ιερή Παράδοση της Εκκλησίας μας και την ομολόγησαν επτά ή και εννέα Οικουμενικές Σύνοδοι, έστω και αν επανειλημμένα Επίσκοποι και Πατριάρχες την πρόδωσαν και την σπίλωσαν.

Η κάθαρση έρχεται ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ για όλους όσους επιμένουν να κλείνουν τα αυτιά τους στα Νεοταξίτικα βδελύγματα και τα αποκρουστικά τερτίπια του Οικουμενισμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »