«Γι’ αυτό διώκεται ο Ν.Τραμπ»

Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, ήταν «χείμαρρος» για ακόμη μια φορά, αυτή τη φορά σχολιάζοντας την προώθηση της LGBTQ ατζέντας στις ΗΠΑ.

Συνέδεσε μάλιστα την ασταμάτητη δίωξη του Ντόναλντ Τραμπ με την γενικότερη θέση του περί ύπαρξης μόνο δύο φύλων (ανδρα, γυναίκας).

Αναλυτικά όσα έγραψε η Ζαχάροβα σε δύο διαφορετικές αναρτήσεις της

Το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης προσφέρει αυτό που περιγράφει ως «ένα πλήρες φάσμα χειρουργικών επιλογών για τρανς εφήβους και νέους ενήλικες».

Σε ένα βίντεο του Απριλίου που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Νοσοκομείου Παίδων της Βοστώνης στο YouTube (αργότερα αφαιρέθηκε), η γιατρός Φράνσις Γκρίμσταντ αναφέρει λεπτομερώς αυτό που αποκαλεί “υστερεκτομή που καθορίζει το φύλο”, την οποία το νοσοκομείο είναι προφανώς έτοιμη να διευθύνει τους ανήλικους ασθενείς της.

Η Φράνσις Γκρίμσταντ μίλησε για την καινοτομία της ιατρικής για το έμφυλο υγρό με την έκσταση ενός αντιδημιουργού: για την αφαίρεση των σαλπίγγων και των ωοθηκών, αφήνοντας κατά μέρος το γεγονός ότι δεν πρόκειται για ιατρικές ενδείξεις, αλλά για την επιθυμία ανήλικων ασθενών να πειραματίζονται στον εαυτό τους. Παλαιότερα, οι έφηβοι τρύπησαν τα αυτιά τους, έκαναν τρυπήματα και τατουάζ, έβαφαν τα μαλλιά τους σε νέον. Τώρα υπάρχει μια μόδα για αυτοκαταστροφή.

Το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης υπερηφανεύεται που αυτοαποκαλείται «περιβάλλον υποστήριξης LGBT» με δέσμευση να «παρέχει ολοκληρωμένη και υποστηρικτική φροντίδα για τις λεσβίες, τους ομοφυλόφιλους, τους αμφιφυλόφιλους, τους τρανς και τις οικογένειές τους».

Επιπλέον, ο ιστότοπος της μονάδας διαθέτει μια ενότητα (https://www.childrenshospital.org/programs/center-gender-surgery-program) αφιερωμένη στο Παιδικό Χειρουργικό Κέντρο Φύλου, το οποίο προσφέρει «υπηρεσίες χειρουργικής επιβεβαίωσης φύλου» για «κατάλληλους εφήβους και νεαρούς ενήλικες». Το νοσοκομείο διαφημίζει τη δομή ως «το πρώτο κέντρο αυτού του είδους στις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα μεγάλο νοσοκομείο παίδων».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το χειρουργικό κέντρο προσφέρει μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις «που επιβεβαιώνουν το φύλο» για εφήβους, συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης στήθους, της αυξητικής στήθους και άλλων».

Για άλλη μια φορά, αυτό είναι ένα μενού για ανηλίκους. Για παιδιά!!!

Η ετοιμότητα για χειρουργική αλλαγή του φύλου ενός παιδιού είναι τόσο κολασμένη που ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Νοσοκομείο της Βοστώνης έχει γίνει αντικείμενο κριτικής τόσο από την αριστερά όσο και από τη δεξιά. Αλλά η Francis Grimstad και οι συνάδελφοί της δεν ντρέπονται, συνεχίζουν να διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους. Εξάλλου, ξέρουν ότι το λόμπι είναι πίσω τους, τα χρήματα είναι πίσω τους, οι πολιτικοί είναι πίσω τους, … το μέλλον είναι πίσω τους.

«Οι αρχές των ΗΠΑ υποπτεύονται τον Ντόναλντ Τραμπ για παραβίαση του νόμου για την κατασκοπεία.

Ήταν το 2022. Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου για παιδιά κέρδισε δυναμική (βλ. παραπάνω ανάρτηση), ο αριθμός των φύλων ξεπέρασε τον αριθμό των ποικιλιών παγωτού όλων των ειδών, ανήλικοι που έχασαν Η ταυτότητά τους βασιζόταν στις ορμόνες και οι ενήλικες στα αντικαταθλιπτικά.

Το Υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, σε συμφωνία με την περιφερειακή επιτροπή του Φιλελεύθερου Κόμματος, ανακήρυξε Αμερικανό κατάσκοπο τον Ρεπουμπλικανό αντιπολιτευόμενο, ο οποίος υποστήριξε ανοιχτά τη διατήρηση των εννοιών «άνδρες» και «γυναίκες» για τον καθορισμό του φύλου. Η δικτατορία του φιλελευθερισμού κέρδισε μια τελική νίκη επί της δημοκρατίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »