Σχέδιο πρόκλησης χάους από Ερντογάν σε πόλεις της ΕΕ με σκοπό τον εκβιασμό των Ευρωπαίων ηγετών
Σύμφωνα με think tank που εδρεύει στο Λονδίνο, Τούρκοι και Καταριανοί έχουν δημιουργήσει ένα εξελιγμένο δίκτυο ακραίων φανατικών ισλαμιστών, της οργάνωσης Μουσουλμανική αδελφότητα που κινεί τα νήματα της τρομοκρατίας στην γηραιά ήπειρο.

Η πληροφορία του ινστιτούτου έχει προκαλέσει συναγερμό σε όλες τις υπηρεσίες πληροφοριών της ΕΕ, οι οποίες σύντομα πιθανότατα να ξεκινήσουν και συλλήψεις, μελών της οργάνωσης, για την αποφυγή χάους ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

“Οι εχθροί του Ισλάμ και της Τουρκίας θα πνιγούν σε ένα βάλτο μίσους… Η Ευρώπη επιστρέφει στη βάρβαρη εποχή» κήρυττε με μίσος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πριν μερικές ημέρες, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του με αφορμή τα σκίτσα του Μωάμεθ.

Στην συνέχεια πρόσθεσε : «Δυστυχώς, περνάμε μια περίοδο κατά την οποία η εχθρότητα έναντι του Ισλάμ, των Μουσουλμάνων και του σεβασμού προς τον Προφήτη Μωάμεθ εξαπλώνεται σαν καρκίνος, ειδικά μεταξύ των ηγετών στην Ευρώπη».

Υπενθυμίζουμε ότι δεκατέσσερα άτομα συνελήφθησαν σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Αυστρίας Κάρλ Νεχαμέρ.

Όλοι οι συλληφθέντες είναι μετανάστες ηλικίας 18 έως 28 ετών, μερικοί από τους οποίους ήταν Αυστριακοί πολίτες. Διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί η συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Βιέννης Γκέρχαρντ Πρστλ πρόσθεσε ότι οι συλληφθέντες περιλαμβάνουν άτομα με διπλή υπηκοότητα, -συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προέρχονται αρχικά από τη Ρωσία, την Τουρκία, το Μπαγκλαντές και Σκόπια.

Η Τουρκία την ίδια περίοδο βιώνει αναμφίβολα την βαρύτερη οικονομική κρίση που είχε ποτέ, με την τουρκική λίρα να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο κάθε μέρα, συνθλίβοντας το φασιστικό καθεστώς του AKP-MHP και τα νεο-οθωμανικά σχέδια του για την αναβίωση αυτοκρατοριών.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας δηλώνει με τις δηλώσεις του και τις πράξεις του, ότι θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να γίνει επικεφαλής στο σουνιτικό ισλαμιστικό μπλοκ, του οποίου τα εξέχοντα άλλα μέλη είναι το κράτος του Κατάρ, το Πακιστάν και η τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς.

Το μπλοκ περιέχει επίσης διεθνή δίκτυα ακτιβιστών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που συνεργάζονται με τον συνασπισμό. σε όλο τον κόσμο,

Η πρόσφατη έκθεση 100 σελίδων από ένα think tank που εδρεύει στο Λονδίνο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Κατάρ και η Τουρκία «χρηματοδοτούν και υποστηρίζουν ένα διασυνδεδεμένο δίκτυο οργανώσεων Μουσουλμανικής Αδελφότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Το ιδεολογικό δόγμα αυτού του συνασπισμού του “κακού” βασίζεται στην απόρριψη του κοσμικού χαρακτήρα του τουρκικού κράτους που ιδρύθηκε από τον Μουσταφά Κεμάλ πριν από έναν αιώνα και την επιστροφή στο ρόλο του ως το ισλαμικό και γεωπολιτικό κέντρο βάρους της περιοχής, το οποίο θα επαναφέρει την Τουρκία στο ιστορικό της μέγεθος και κατάσταση, δηλαδή την Οθωμανική αυτοκρατορία.

Ο άξονας αυτός, αυτό το πολιτικο-θρησκευτικό ιδεολόγημα προσπαθεί να το επιβάλει σε όλες τις χώρες με μουσουλμάνους, ενώ ταυτόχρονα επιθυμεί τον εκβιασμό της ΕΕ, με όχημα ακραίους ισλαμιστές όπως αυτούς που χτύπησαν σε Γαλλία και Αυστρία, δημιουργώντας κλίμα τρόμου.

Κάτω από αυτό το νεο-οθωμανικό όνειρο, η Τουρκία κατέλαβε έδαφος στην Συρια, το Ιρακ, την Λιβύη,ενώ εμπλέκεται στο Ναγκόρν.

Τον Σεπτέμβριο, η ανεξάρτητη διεθνής εξεταστική επιτροπή για την Συρία, δημοσίευσε μια έκθεση 25 σελίδων που παρουσιάζει τα πορίσματά της βάσει ερευνών που διεξήχθησαν από τις 11 Ιανουαρίου 2020 έως την 1η Ιουλίου 2020.

Καταγράφοντας συνεχιζόμενες παραβιάσεις και καταχρήσεις των Τούρκων που ελέγχουν και θέλουν να προσαρτήσουν έδαφος στη Συρία, η έκθεση υπογραμμίζει την αύξηση των στοχευμένων κακοποιήσεων, όπως, δολοφονίες, σεξουαλική επίθεση και βία κατά γυναικών και κοριτσιών, καθώς και λεηλασίες, αλλά και υφαρπαγή ιδιωτικής ιδιοκτησίας, δημιουργία σεχτών και επιβολή πολιτικής αφομοίωσης της τουρκικής εθνικιστικής ιδεολογίας.

Η Τουρκία επίσης διεξάγει επίθεση εναντίον των Κούρδων από το 2019, μετά από μια συνδυασμένη δράση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, που υλοποιούν γενοκτονία και άλλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »