Γιατί σφάζουν ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ πουλερικά σε ΗΠΑ και άλλες χώρες…

Και ενώ πλασάρουν το τεχνητό κρέας σαν ιδανική τροφή, με τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα να παρουσιάζουν ΝΕΟΥΣ τηλε-ειδικούς που το αποκαλούν «ασφαλές και νοστιμότατο», εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ δείχνουν τι πραγματικά έρχεται…

Όπως σχολιάζεται «έχει σημειωθεί νέο ρεκόρ θανάτων περισσότερων από  53 εκατομμυρίων πουλερικών στις Η.Π.Α. Ωστόσο αυτοί οι θάνατοι δεν αποδίδονται όλοι στην γρίπη των πτηνών.

Στην πραγματικότητα η συντριπτική πλειοψηφία οφείλεται στην προληπτική εξόντωση, -την θανάτωση των ζώων εκτροφής για να αποφευχθεί ένα ξέσπασμα ευθύς εξαρχής, οδηγώντας πολλούς σε ανησυχία για την μελλοντική προσφορά τροφίμων στις ΗΠΑ.

Η “Η5n1 ανίχνευση και προληπτική θανάτωση”, έχει επεκταθεί σε 46 πολιτείες σύμφωνα με μια έκθεση από το Υπουργείο  Γεωργίας των ΗΠΑ.

Η έκθεση επίσης αναφέρει, ότι ο αριθμός των πολιτειών των Η.Π.Α που επλήγησαν το 2022 είναι υπερδιπλάσιος από τον αριθμό των Πολιτειών που επλήγησαν το 2015, -την προηγούμενη μεγαλύτερη χρονιά επιδημίας γρίπης των πτηνών που έχει καταγραφεί.

1.8 εκατομμύρια κοτόπουλα πρόκειται να εκτελεστούν στη Νεμπράσκα, αφού έχουν ήδη εξοντώσει 6,8 εκατομμύρια  πουλιά φάρμας. Στην Αϊόβα 15,5 εκατομμύρια πουλιά έχουν εξοντωθεί αυτή τη χρονιά και στο Μέριλαντ οι πρόσφατες λοιμώξεις, οδήγησαν στην θανάτωση 24.000 πουλιών, με βάση μόνο 22 δείγματα από 22 πτηνά που βρέθηκαν θετικά στην γρίπη των πτηνών.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ήμισυ της ελεύθερης βοσκής γαλοπούλας που παράγονται για τα Χριστούγεννα έχουν σκοτωθεί. Εξακόσιες χιλιάδες από τα 1,3 εκατομμύρια, και η κυβέρνηση διέταξε ένα lockdown πανδημίας πουλιών, αναγκάζοντας όλα τα πουλερικά και τα οικόσιτα πτηνά στην Αγγλία να κρατηθούν σε εσωτερικούς χώρους, αφού πιστεύεται ότι ο Η5n1 προέρχεται από άγρια πτηνά.

Τα ελεύθερης βοσκής αυγά κοτόπουλου αναμένεται να τελειώσουν μέχρι τον Μάρτιο, καθώς τα σούπερ μάρκετ έχουν ήδη ξεκινήσει τη διανομή αυγών, επειδή για τα κοτόπουλα έχουν λάβει εντολή από την κυβέρνηση να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους. Μετά από 16 εβδομάδες τα αυγά που παράγουν δεν μπορούν πλέον να επισημαίνονται ως ελευθέρας βοσκής».

Δείτε στο βίντεο τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, καθώς οι εναλλακτικοί δημοσιογράφοι των ΗΠΑ καταγγέλλουν «ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ»:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »