ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΝ την Ρωσία και το ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!! Επίσημη παραδοχή Κιέβου

Όλοι οι μεγάλοι υδροηλεκτρικοί και θερμικοί σταθμοί της Ουκρανίας έχουν υποστεί ζημιές ως αποτέλεσμα των πυραυλικών επιδρομών της Ρωσίας από τις αρχές Οκτωβρίου, δήλωσε ο Vladimir Kudrytsky, επικεφαλής της ουκρανικής εταιρείας ενέργειας Ukrenergo σε συνέντευξή του στο NV-Business.

«Ως αποτέλεσμα των επτά επιθέσεων με ρουκέτες που ξεκίνησαν στις 10 Οκτωβρίου, όλοι οι μεγάλοι θερμικοί και υδροηλεκτρικοί σταθμοί στην Ουκρανία έχουν υποστεί ζημιές», είπε.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΞΕΔΙΠΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΕΛ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΜΕΓΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ.

Σύμφωνα με τον Kudrytsky, οι συνέπειες της επίθεσης της 23ης Νοεμβρίου ήταν οι μεγαλύτερες καθώς η Ουκρανία είχε μπλακ άουτ σε όλες τις περιοχές. Οι μονάδες παραγωγής ενέργειας των τριών από τους τέσσερις πυρηνικούς σταθμούς της Ουκρανίας έκλεισαν επίσης μετά από αυτή την επίθεση, επειδή ήταν αδύνατο να τροφοδοτηθεί η παραγόμενη ενέργεια τους στο δίκτυο.

Η Ρωσία εξαπέλυσε μαζικές πυραυλικές επιθέσεις στην Ουκρανία στις 10 Οκτωβρίου μετά την έκρηξη στη Γέφυρα της Κριμαίας , που σημειώθηκε δύο ημέρες νωρίτερα.

Σύμφωνα με αναφορές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, οι επιθέσεις συνεχίστηκαν:

  • 15-19 Οκτωβρίου,
  • 22 Οκτωβρίου,
  • 30-31 Οκτωβρίου,
  • 15 Νοεμβρίου.

Η πιο πρόσφατη έγινε στις 23 Νοεμβρίου.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης της 23ης Νοεμβρίου, οι αρχές των περιοχών Κιέβου, Λβιβ και Βίνιτσι ανέφεραν καταστροφή εγκαταστάσεων υποδομής. Πολλές περιοχές της χώρας άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με ηλεκτρισμό, νερό και θέρμανση. Έκλεισαν επίσης τα μέσα μαζικής μεταφοράς και το μετρό. Οι διακοπές ρεύματος επηρέασαν επίσης την Μολδαβία, η οποία έχει επίσης φιλοδυτική κυβέρνηση.

Η Ουκρανία κατάφερε να αποκαταστήσει περίπου το 50 τοις εκατό των τροφοδοτικών, αλλά οι διακοπές ρεύματος συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Λίγο αργότερα, οι ουκρανικές αρχές δήλωσαν ότι διαπραγματεύονταν εισαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας από γειτονικές ευρωπαϊκές χώρες (Ουγγαρία, Σλοβακία, Ρουμανία).

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν μαζική επίθεση με την χρήση όπλων μεγάλης εμβέλειας καθοδηγούμενων από τον αέρα, τη θάλασσα και την ξηρά με στόχο το ουκρανικό στρατιωτικό σύστημα διοίκησης και ελέγχου και συναφείς ενεργειακές εγκαταστάσεις. Όλοι οι καθορισμένοι στόχοι χτυπήθηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »