Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι παρών σε ψηφιακό φόρουμ στις 25 Ιανουαρίου που διοργανώνει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ιδρυτής και επικεφαλής του οποίου είναι ο Κλάους Σβάμπ «αρχιτέκτονας» του «Great Reset». 

Η κεντρική χώρα του φόρουμ θα είναι (ποια άλλη;) η Κίνα και ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπινγκ, ενώ το «παρών» θα δώσουν επίσης η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Κάποια από τα «ενδιαφέροντα» θέματα που θα συζητηθούν στο φόρουμ θα είναι οι παγκόσμιες ψηφιακές ταυτότητες, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού , δημιουργία νέων πόλεων και η επιδίωξη της ευτυχίας στην απομόνωση!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην ημερίδα «Απαντώντας στην κρίσης του COVID-19» η οποία θα επικεντρώνεται στην συνεργασία κρατών κι επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού. (όπως πχ αεροπορικών εταιριών και κρατών για το πιστοποιητικό εμβολιασμού).
Ο καθηγητής Klaus Schwab, ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του φόρουμ διακήρυξε για άλλη μια φορά το σχέδιο του «Great Reset» λέγοντας πως: «Στο πλαίσιο της πανδημίας COVID-19, η ανάγκη επανεκκίνησης των προτεραιοτήτων και η επείγουσα ανάγκη για μεταρρύθμιση των συστημάτων αυξάνεται ισχυρότερα σε όλο τον κόσμο».

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκη είναι θερμός υποστηρικτής του «Great Reset» με το «μανιφέστο» του οποίου έχει απαθανατιστεί στο γραφείο του.

Επίσης το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ένα από τους κύριους των παγκόσμιων πιστοποιητικών εμβολιασμού, καθώς έχει δημιουργήσει το ψηφιακό πιστοποιητικό CommonsPass το οποίο χρησιμοποιείται ήδη από αεροπορικές εταιρίες στις ΗΠΑ, με το φόρουμ να «οραματίζεται» να επιβάλει την χρήση του και στην εστίαση, στα γήπεδα κτλπ.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωτεργάτης σε ευρωπαϊκό επίπεδο του πιστοποιητικού εμβολιασμού, το οποίο θα κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για κορωνοϊό, καθώς χωρίς αυτό σε πρώτη φάση οι πολίτες της ΕΕ δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν με αεροπλάνο και στο μέλλον να μπουν σε εστιατόρια, ΜΜΜ, μπαρ, συναυλίες, θέατρα, σινεμά ακόμα κι εκκλησίες!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »