Καταρρέει η Ευρώπη!

Στην Ιταλία, σύμφωνα με το Ιταλικό Ινστιτούτο Στατιστικής Istat, από το 2005 μέχρι σήμερα τριπλασιάστηκε σχεδόν ο αριθμός των κατοίκων της χώρας που είναι σε κατάσταση απόλυτης ένδειας.

Το 2005 ήταν 1,9 εκατομμύριο, ενώ πέρυσι άγγιξαν τα 5,6 εκατομμύρια, δηλαδή το 9,4% του συνόλου του πληθυσμού. Οι δε οικογένειες, από 800 χιλιάδες έφτασαν σχεδόν τα 2 εκατομμύρια.

Η διαβίωση σε συνθήκες απόλυτης ένδειας είναι τρεις φορές συχνότερη στα ανήλικα άτομα σε σχέση με τον εθνικό μέσο όρο, ενώ στους νέους 18 με 34 ετών, το σχετικό ποσοστό αγγίζει το 11,1%. Το 2005 το αντίστοιχο ποσοστό δεν ξεπερνούσε το 3,1%.

Όλα αυτά επιδεινώνονται μετά τις κυρώσεις που ακολουθούν χώρες, όπως η Ιταλία, έπειτα από εντολή των διεθνιστών της Ουάσινγκτον.

Δείτε σχετικά πρόσφατο βίντεο από την Ιταλία, όπου μια γυναίκα φωνάζει απεγνωσμένα μαζί με άλλους πως δεν έχει ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΕΙ!!!

Συγκεκριμένα, Ιταλοί πολίτες εισέβαλλαν στο δημαρχείο της Λα Σπέτσια αφού ο δήμαρχος αρνήθηκε να τους υποδεχθεί: «Δεν έχω λεφτά να αγοράσω ψωμί, τι θα φάειη κόρη μου απόψε;»

Δείτε πως κατάντησαν την Ευρώπη:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »