Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ένας πληροφοριοδότης της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου εμφανίστηκε για να αποκαλύψει ότι υπήρξε μια τεράστια έξαρση υπερβολικών θανάτων από την κυκλοφορία των «εμβολίων» για τον COVID-19.

Ο Τζέιμς Γουέλς, πρώην ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ανώτατο μέλος του Γραφείου Εθνικής Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου, συνάντησε τον πρώην ευρωβουλευτή, Νάιτζελ Φάρατζ, στο GB News αυτή την εβδομάδα για να εξηγήσει πώς καταστέλλονται τα δεδομένα θνησιμότητας από τον COVID-19 από την κυβέρνηση.

«Αυτοί οι υπερβολικοί θάνατοι συνεχίζονται από τον Μάιο, ο μέσος όρος είναι περίπου 1.000 την εβδομάδα», δήλωσε ο Γουέλς,

«Ο λόγος που δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε είναι ότι συμβαίνει σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και ιδιαίτερα στους νέους. Βλέπουμε 10 έως 15 τοις εκατό υπερβολικούς θανάτους στην ηλικιακή ομάδα μεταξύ 24 και 59 ετών», είπε, προσθέτοντας ότι «καρδιακές προσβολές, καρδιακές παθήσεις» βρίσκονται πίσω από αυτούς τους θανάτους.

Ο Wells συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προσπαθεί να χρεώσει τους υπερβολικούς θανάτους στις «καθυστερήσεις ασθενοφόρων» και σε διαγνώσεις που δεν ελέγχονται.

Ο Γουέλς ζήτησε «ανεξάρτητη δημόσια έρευνα» για τους υπερβολικούς θανάτους, λέγοντας ότι «θέτει το ερώτημα» ότι μπορεί να ευθύνονται τα εμβόλια του COVID.

«Αυτοί είναι νέοι, υγιείς άνθρωποι που πεθαίνουν. Και αυτή την στιγμή φαίνεται ότι η κυβέρνηση – το μόνο που κάνουν είναι να σκαρφαλώνουν και να λένε, «μπορεί να είναι αυτό, μπορεί να είναι εκείνο», συμπλήρωσε.

«Αν λάβετε υπόψη όλα αυτά, υπάρχουν δεδομένα που εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο τώρα που δείχνουν μια σύνδεση μεταξύ των εμβολίων, ιδιαίτερα των εμβολίων mRNA, και των καρδιακών προβλημάτων», υπογράμμισε.

Έτσι, μετά την δημόσια τηλεόραση στην Γερμανία αλλά και τα ρεπορτάζ σε άλλες χώρες και στην Βρετανία θέτουν εν αμφιβόλω τω εμβόλια COVID Και τα συνδέουν με την αύξηση των θανάτων! Πού θα οδηγήσει όλο αυτό;;;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »