Ένα αποκαλυπτικό βίντεο ανέβασαν οι Mordechai Sones των «Γιατρών της Πρώτης Γραμμής» (America’s Frontline Doctors) μέσα από το οποίο αποτυπώνεται η θνησιμότητα σε διάφορες χώρες μετά την έναρξη των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού.
Τα δεδομένα συλλέχθηκαν από το healthdata.org και το Ινστιτούτο Μετρήσεων και Αξιολόγησης Υγείας (IHME), ένα ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο υγείας του πληθυσμού της UW Medicine, τμήματος του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον.

Όπως φαίνεται στο βίντεο σχεδόν σε όλες τις χώρες τα ποσοστά θανάτων αυξήθηκαν αμέσως μετά την έναρξη της χορήγησης των εμβολίων για την COVID-19.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων: 10.570 θάνατοι και 405.259 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά COVID-19!
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της ευρωπαϊκής βάσης δεδομένων (EudraVigilance) η οποία παρακολουθεί τους θανάτους και τις παρενέργειες των φαρμάκων και των πειραματικών εμβολίων για την COVID-19.

Στην έκθεσή της έως τις 8 Μαΐου 2021 αναφέρονται 10.570 θάνατοι και 405.259 παρενέργειες μετά από την χορήγηση των τεσσάρων πειραματικών εμβολίων για την COVID-19 (Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson).

Να τονίσουμε εδώ πως και ο CDC (ο αντίστοιχος αμερικανικός οργανισμός) είχε παραδεχθεί πως οι θάνατοι από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού μέσα σε τρείς μήνες είναι 4.434, ενώ για όλα τα εμβόλια επί 21 χρόνια είχαν καταγραφεί 4.394 θάνατοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »