Βλέποντάς τον τρομάζεις, νομίζεις ότι ξεπήδησε από τον τάφο ο Bad Spencer!

Ακούγοντάς τον, νομίζεις ότι παρακολουθείς εξορκισμό του μακαριστού π.Σάββα Αχιλλέως!

Πολύ αγαπημένος αδελφός μου λέει ότι δεν περίμενε ποτέ να φαινόμαστε ότι έχουμε εμπεδώσει την Ορθοδοξία καλύτερα από δαύτους. Δεν το λέμε με έπαρση, ότι ξέρουμε καλά, τίποτα δεν ξέρουμε, αλλά δαύτοι, που υποτίθεται ότι είναι χρισμένοι ώστε «πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη», να κατηχήσουν όλον τον κόσμον, λένε τα πάντα εντελώς ανάποδα, διαολικά τολμώ να πω.

Επειδή έχω αναφερθεί σε αυτούς πολλαπλά (ίσως και πάνω από 20 άρθρα – ψάξτε να βρείτε https://www.triklopodia.gr/category/bas_4/ ) και κατά σύστημα τους έχω αποδομήσει με βάσιν τα ιερά κείμενα, επιχειρώ σήμερα μία συνολική αποδόμησή τους, με βάση πυλώνες της Ορθοδοξίας.

Ακούγοντας τους φωτισμένους πατέρες της Εκκλησίας (που ελάχιστοι ήταν επίσκοποι και διώχθηκαν απηνώς πχ.Ιερός Χρυσόστομος, Γρηγόριος Παλαμάς κ.α.) το πρόβλημα του ανθρώπου είναι ότι νομίζει ότι έχει αξία, παραγνωρίζοντας ότι όσα έχει είναι δωρήματα του Θεού. Αυτό φουσκώνει τον εγωισμό του και τον απομακρύνει από τον Θεό.

Έρχεται λοιπόν ο Κύριος και λέει : «Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ, καὶ ἀκολουθείτω μοι». Με άλλα λόγια, πετάξτε το εγώ σας, ώστε να βρω χώρον να μπω και να θεωθείτε. Στο άρθρο “Οι τρεις προϋποθέσεις της Σωτηρίας μας” (https://www.pemptousia.gr/2022/09/kiriaki-meta-tin-ipsosi-tou-timiou-stavrou-i-tris-proipothesis-tis-sotirias-mas/ ) η απάρνηση του εγώ μας ονοματίζεται η 2η προϋπόθεση σωτηρίας μας, με πρώτη την Ελεύθερη βούληση!

Όταν λοιπόν βλέπεις τους αποστολικούς διαδόχους να σου στερούν την Ελεύθερη βούληση (με μπόλια και τώρα με ταυτότητες και τσιπ) και οι ίδιοι να μιλούν συνέχεια με το “εγώ” τους, πόσο σοβαρά μπορείς να τους πάρεις για επίσκοπους;

Δεν θα αρχίσω από τα “σκληρά ναρκωτικά” αλλά από τα σοφτ : ο συμπαθέστατος μητροπολίτης Γλυφάδας κ.Αντώνιος, μιλώντας πρόσφατα για τις ταυτότητες (https://balsamopsyxhs.gr/2023/08/17/o-μητροπολίτης-γλυφάδας-αντώνιος-για-τ/ https://vimeo.com/855014217 ) λέει : “ΕΓΩ δεν σας το κρύβω, το λέω …” (στο 0.17). Στοπ σταματώ, δεν χρειάζεται ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο. Μόνο που ξεκίνησε με το ΕΓΩ του, έστω και πολύ κόσμια και συγκαταβατικά, έχει τελειώσει… Αχ συμπαθέστατε μητροπολίτα… κι ας μην σας κατατάσσω στους γελαδάρηδες (κοινώς κάου-μπόυδες).

Αν δούμε τώρα στα “χάρντκορ” των γελαδάρηδων της άγΡιας συνόδου, θα φρίξουμε με τα ΕΓΩ.

Μεσσηνίας Χρυσόστομος (www.triklopodia.gr/να-επέμβει-η-δ-ι-σ-για-τον-μεσσηνίας-κ-χρ/ ) : ενημερωτικά θυμίζω ότι οι εβραίοι βρίζουν τον Άγιο των Αγίων Ιωάννη ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ σαν βρωμόστομο. Μήπως ο χαρακτηρισμός ταιριάζει πράγματι αλλού; Σε αυτόν που βρίζει τον κάθε πιστό που διαφωνεί με το ΕΓΩ του, που βρίζει προηγούμενες αποφάσεις της Ιερής Συνόδου, στην οποία τώρα μετέχει, που βρίζει τον αγωνιστή μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, που μάλλον θα τον έγλυφε παλιά για να προωθηθεί εκεί που είναι τώρα. Τα πρώτα που σου θίγουν σε εξομολογήσεις είναι να κόψεις μαχαίρι την κατάκριση και ο μητροπολίτης κατάκριση στο φουλ! Τί σόι πνευματικός είναι; ή κατάντησε α-πνευματικός με αγΡιο πνεύμα.

Μητροπολίτης Penthouse και παντός Playboy Χρυσόστομος (www.triklopodia.gr/δωδώνης-για-τσιπάκια-αστεία-πράγματ/ ) : απαπα, πάει μόλυναν το Άγιο όνομα του Ιερού Χρυσόστομου. Εδώ τα λόγια είναι περιττά, το ΕΓΩ στην εξακοσιοστή εξηκοστή έκτη (666) δύναμη, κατάκριση μέχρι τη κόλαση και πάμπολλα άλλα. Ποιός Bad Spencer, αν του γυρίζαμε την ζωή ταινία, φοβάμαι ότι σε όλο το Χόλυγουντ δεν θα βρίσκαμε ταιριαστή φάτσα, να τον αποδώσει. Ποιά ουράνια γαλήνη; ταύρος εν υαλοπωλείο!

Λέει ο λεγάμενος : «Καλύτερα να μας παρακολουθούν για να κοιτάνε αν είμαστε σωστοί ή όχι».

Δεν έμαθες ότι δεν πρέπει να νοιαζόμαστε για το τι λένε οι άλλοι αλλά για την γνώμη του Χριστού;

Πόσο δαιμονικές κι εντελώς αντίχριστες απόψεις, μπορεί να έχει ένας πάπαρδος;

ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ;

Ήδη είπα :

1ον απαγορεύουν την ελεύθερη βούληση,

2ον με το δαιμονισμένο ΕΓΩ τους, πώς θα κατηχήσουν το «απαρνησάσθω εαυτόν»; τί θα εμπνεύσουν; αγΡιότητα; χώρια που έχουν παντελή άγνοια του «αράτω τον Σταυρόν τους», που είναι το λειτούργημά τους.

Και προσθέτω :

3ον σαν πατέρες οφείλουν να διακονήσουν τον κόσμον και όχι να τον διαφεντεύουν και να διακονούνται. Παράβαση του Θείου Λόγου. Θάθελα να τους δω όταν (που δεν θα γίνει ΠΟΤΕ) λόγω πάπα, αναγκασθούν να μας πλύνουν τα πόδια. Θα πάω με δυο μήνες άπλυτα τα πόδια…

Όπως έγραφε το σύγχρονο λιοντάρι της Ελληνορθοδοξίας, ο μακαριστός επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης : «Δὲν ἔχουμε ἐπισκόπους, ποὺ νὰ ζοῦνε καὶ νὰ πεθαίνουν γιὰ τὴν πίστι μας…. ‘Εκεῖνοι ποὺ μέσα τους ἔχουν μιὰ μικρὰ εὐλάβεια καὶ πιστεύουν στὸν Θεό, ἀκοῦνε ἐπισκοπικὸ ἀξίωμα καὶ τρέμει ἡ ψυχή τους· γιατὶ στὰ παλαιά εὐλογημένα χρόνια κόβανε αὐτιὰ, κόβανε τὶς μύτες των, γιὰ νὰ μὴ γίνουν ἐπίσκοποι καὶ τοὺς ἄρπαζε ὁ λαὸς διὰ τῆς βίας καὶ τοὺς ἔκανε ἐπισκόπους.

Ἀρπαξε τὸν Μέγα Βασίλειο διὰ τῆς βίας,

ἄρπαξε τὸν Χρυσόστομο διὰ τῆς βίας,

ἄρπαξε τὸν Μέγα Ἀθανάσιο διὰ τῆς βίας,

τώρα αὐτοὶ ἀρπάζουν διὰ τῆς βίας τοὺς θρόνους…».

Μάλιστα, βιαστές της κοσμικής ζωής είναι, φορώντας τις γνωστές “ποδίτσες”…

4ον σαν πατέρες, οφείλουν να δείχνουν πατρική αγάπη. Αυτοί τί αγάπη να δείξουν με τις μουράκλες σαν μπαμπούλες. Δεν εννοώ τη φυσική εμφάνιση (που κι αυτή από Bad Spencer και πέρα δείχνει σε αγριότητα) αλλά για την ψυχική αποπνοή τους … μαμάαααα μου. Σε αυτούς πώς να εμπιστευθείς την ψυχή σου; Επιλέγεις πνευματικό, όπως γιατρό, εκεί που αναπαύεσαι! Με αυτούς θα βιώνεις ένα διαρκές θρίλερ.

5ον ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Απόδειξη είναι ότι μεταξύ τους δεν συμφωνούν πουθενά, παρά μόνο στη διατήρηση των θρόνων τους. Αύριο οι καρέκλες τους θα είναι ηλεκτρικές.

6ον Οι μητροπολίτες, σαν επίσκοποι είναι μοναχοί αλλά αυτοί που έχουν ζήσει μοναχικά; Σαν τους γόνους των πολιτικών, που κάνουν παραμεθόρια θητεία με ένα αλέ-ρετούρ σε παραμεθόριο και αν. Δεν εννοώ να πάνε σε σκήτη αλλά σε μονή του Αγίου Όρους με μοντέρνα λουτρά το ημερήσιο πρόγραμμα δεν το βγάζουν. Σε σκήτη δεν το συζητάμε, θα αλλάζουν 10 πάνες τη μέρα. Κουραμπιέδες του μοναχισμού λοιπόν.

7ον ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ : Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης γράφει ότι ο Χριστός ήρθε στον κόσμο για να αποκαλύψει τα έργα του διαόλου και να μας εξάγει από τον κόσμον, που είναι παραδομένος στον σατανά. Αυτοί ο μητροπολίτες αντίθετα, μέχρι τα μπούνια εκκοσμικευμένοι, προσπαθούν να μας δέσουν στα έργα του διαβόλου (πχ. μπόλι, τσιπ, ταυτότητες κλπ). Οι παροτρύνσεις τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με το Θέλημα του Χριστού. Γι αυτό και τα κηρύγματά τους στερούνται πνευματικότητας και είναι εντελώς κοσμικά και υλικά. Αγνοούν προκλητικά την 1η κλίμακα του πνευματοφόρου Οσίου Ιωάννου Σιναϊτου, που λέγεται ΑΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Πόσο λυπηρό να δείχνουν εντελώς άσχετοι από Ορθοδοξία.

Σταματώ εδώ γιατί δεν είναι ούτε μία, ούτε τρεις, ούτε 113 οι παραφωνίες τους εντός Ορθοδοξίας αλλά 666.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ :

«Ἡ Ἐκκλησία δὲν εἶναι καράβι τοῦ κάθε Ἐπισκόπου, γιὰ νὰ κάνει ὅ,τι θέλει» (Όσιος Παϊσιος)

Αγνοήστε τις κραυγές του διαβόλου και των υποταγμένων σε αυτόν. Η Εκκλησία του Χριστού ήταν πάντα οι Άγιοι και όχι οι άγΡιοι, που από αρχής πρωτοστατούσαν σε αιρέσεις (πλην Αρείου όλες οι άλλες από επισκόπους), δολοφονούσαν τους άξιους Ποιμένες (όπως προανέφερα τον Ιερό Χρυσόστομο), κατεδίωκαν και εξόριζαν άλλους (Γρηγόριος Παλαμάς, Μέγας Φώτιος κ.α), έκοβαν γλώσσες και χέρια σε Πατέρες (όπως τον Όσιο Μάξιμο τον Ομολογητή) για να μην διαδίδουν την Αλήθεια του Χριστού και πάμπολλα άλλα. Οι Άγιοι του Χριστού είναι η Αλήθειά Του και μόν αυτούς ακούμε, αποστρεφόμενοι τους άλλους, που ποτέ δεν νοιάστηκαν για Χριστό! Θέλετε απόδειξη γι αυτό;

Ακούστε προσεκτικά τα κηρύγματά τους και δεν θα ακούσετε το όνομα του Χριστού (άντε σπάνια)! Ξέρετε γιατί; Γιατί προετοιμάζουν την έλευση του Αντιχρίστου, ως ενός γενικού θεού, που θα συγκεράσει όλες της δοξασίες και το όνομα του Χριστού, τους χαλάει την “οικουμενιστική σούπα”. Γι αυτό μακρυά από αυτούς τους σατανιασμένους, που ονειρεύονται να γίνουν βαστάζοι του πάπα αντί Άγιοι του Χριστού.

Όσον αφορά δε τις ταυτότητες ακούστε τι είπε ο μέγας ιεράρχης Αυγουστίνος Καντιώτης :

«Οἱ ἄνθρωποι τότε, ἀφοῦ θὰ ἔχουν στερηθῆ τῆς ἐλευθερίας, ἐξόχου γνωρίσματος τοῦ ἀνθρωπίνου ὄντος ἐκ Θεοῦ δοθέντος, θὰ παύσουν νὰ λογίζωνται ἄνθρωποι, καὶ θὰ λείτουργοῦν ὡς ρομπότ. Πλήρης ἀποκτήνωσις τοῦ ὄντος ἄνθρωπος!».

Τα κτήνη μπορούν να θέλουν έτι αποκτήνωση αλλά ας φυλάξουν τις “ορμές” τους για το ΕΓΩ τους. Ελεύθερη βούληση είπαμε, λοατκιστάριοι.

Τα μεταξωτά άμφια, θέλουν δεκτικές, κυρίως όμως δοτικές ψυχές! Δωρεάν ελάβατε, δωρεάν δότε!

Για να τους τσιγκλίσω : ΜΟΡΦΗ ο ΜΟΡΦΟΥ, ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ χωρίς να αναγκάζει κανέναν τον ακολουθούν. Οι άνθρωποι του Χριστού λάμπουν!

Θέλω να αντευχηθώ σε κάποιον αγωνιστή ιερέα, που τιμά τα ράσα του και κάποτε με τίμησε να αναδημοσιεύσω άρθρο του και με τον τίτλον του να απευθυνθώ στους αχρειερείς :

«Από σας πρώτα πρέπει να ζητηθεί η ΕΥΘΥΝΗ και ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ»

 

ΥΓ- Βλέποντας την προσπάθεια της Τρικλοποδιάς να δώσει πλάτος σε ενημέρωση και ψυχαγωγία, σας δίνω ένα βίντεο εύκολων γυμναστικών ασκήσεων, ώστε οι αναγνώστες να κρατιούνται σε φόρμα

 

Αυτό είναι προσφορά προς τους οικουμενιστές μητροπολίτες, ώστε να είναι έτοιμοι να λικνίσουν τα κορμάκια τους ενώπιον του πάπα σαν λαμπάdες >

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »