«Προκαλούν θρομβώσεις και πολλά άλλα»

Ο Dr Ryan Cole o γνωστός παθολόγος γιατρός από το Αϊντάχο των ΗΠΑ και διοκτήτης ανεξάρτητου ιατρικού εργαστηρίου συμβουλεύει τους απανταχού εμβολιασμένους στον πλανήτη να προχωρήσουν σε μηνύσεις κατά των γιατρών τους που τους πρότειναν να κάνουν τα εμβόλια κατά της Covid-19 γιατί δεν τους ενημέρωσαν επαρκώς για τις παρενέργειές τους.

«Για το Pfizer και το Moderna υπάρχουν περισσότερες αναφορές στο σύστημα VAERS για θρομβώσεις. Είναι γνωστό ότι προκαλούν μυοκαρδίτιδα!».

Αν λοιπόν οι γιατροί που τα συστήνουν δεν έχουν ενημερώσει για τις παρενέργειες τότε είναι υπόλογοι απέναντι στο νόμο όπως αναφέρει ο Dr Ryan Cole. Άλλωστε όπως προσθέτει «δεν μπορείτε να μηνύσετε τους φαρμακευτικούς κολοσσούς γιατί είναι προστατευμένοι από το διάταγμα CARE» δηλαδή έχουν το ακαταδίωκτο.

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

  «Προώθηση των εμβολίων από τους γιατρούς που λένε ότι είναι ασφαλή και αποτελεσματικά; Τι μπορούμε να κάνουμε;

Μπορείτε να μηνύσετε τους φαρμακευτικούς κολοσσούς; Όχι! Είναι προστατευμένοι απ’ το διάταγμα CARES…

Αλλά αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι ότι μπορείτε να μηνύσετε τον γιατρό σας επειδή δεν σας παρείχε ενημερωμένη συγκατάθεση. Αν υποστήκατε βλάβη από ένα εμβόλιο ή γνωρίζετε κάποιον που υπέστη βλάβη από ένα εμβόλιο, πρέπει να καταθέσετε μήνυση εναντίον ενός γιατρού επειδή κανείς στον πλανήτη δεν έλαβε ενημερωμένη συγκατάθεση.

Για το Pfizer και το Moderna υπάρχουν περισσότερες αναφορές στο σύστημα VAERS για θρομβώσεις. Είναι γνωστό ότι προκαλούν μυοκαρδίτιδα! Αν ο γιατρός τα χορηγεί χωρίς να λέει ”Κοιτάξτε. Αυτά μπορούν να προκαλέσουν θρομβώσεις, μπορούν να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα, μπορούν να προκαλέσουν οξείες αναφυλακτικές αντιδράσεις και θάνατο εξαιτίας της πολυαιθυλενογλυκόλης (PEG).”,  (τότε) δε σας παρέχουν ενημερωμένη συγκατάθεση.

Όποιος γιατρός το χορηγεί και δεν παρέχει ενημερωμένη συγκατάθεση, σας εντάσσει χωρίς να το θέλετε στην μεγαλύτερη κλινική δοκιμή πάνω στην ανθρωπότητα που έγινε ποτέ και συνεπώς έχει παραβιάσει τον όρκο του!!!!!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »