Τι είχε πει πριν 4 χρόνια για τα επιδόματα-ψίχουλα και την προεκλογική κοροϊδία

Ευτυχώς, που υπάρχουν βίντεο και tweets τα οποία μένουν όπως και τα γραπτά, για να αποδεικνύεται η αναξιοπιστία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και το πως οι ίδιοι θεωρούν ότι το «food pass» είναι μία προεκλογική κοροϊδία.

O ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης πριν από 5 χρόνια ήταν κατά των επιδομάτων «για να μην έχουμε ανθρώπους εξαρτημένους από τα επιδόματα αλλά να πάρουν ξανά την ζωή στα χέρια τους».

Ο νυν πρωθυπουργός τα έλεγε αυτά.

 

Φυσικά δεν τα έλεγε μόνο αυτός.

Λίγο πριν τις εκλογές του 2019, ο νυν εκπρόσωπος της κυβέρνησης και τότε σύμβουλος του Κ.Μητσοτάκη, Γιάννης Οικονόμου, είχε δηλώσει ότι «Η χώρα δεν μπορεί να ζει με επιδόματα και ελεημοσύνες, δεν μπορεί επί 11 μήνες να αδειάζει η τσέπη σου, να μην μπορείς να έχεις τα αυτονόητα και να περιμένεις έναν πολιτικό, τον οποιοδήποτε πολιτικάντη, ενώ πλησιάζουν οι εκλογές να έρθει να σου δώσει 1 ενώ πριν σου έχει πάρει 10».

Πολύ σωστά καταλάβατε, το έχουν πει οι ίδιοι αυτό, σε μία ανύποπτη στιγμή, όταν προφανώς δεν περίμεναν ότι τα λόγια αυτά θα χρησιμοποιηθούν εναντίον τους.

Η χώρα αυτή δεν μπορεί να ζει με επιδόματα έλεγαν και από τότε που ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας, όλη η ζωή των Ελλήνων έγινε επιδοματική.

Επίδομα αναστολής εργασίας κατά την πανδημία, fuel pass για τα καύσιμα, power pass για το ρεύμα, επίδομα για διακοπές, food pass που εξαγγέλθηκε τώρα πριν μία εβδομάδα και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακολουθήσει.

Φυσικά όπως ο ίδιος ο Γ.Οικονόμου παραδέχεται πριν από… τέσσερα χρόνια, πρόκειται για ψίχουλα και μάλιστα κοροϊδία, αφού έχουν πάρει από τους Έλληνες τα 10πλάσια και τους επιστρέφουν πίσω το ένα δέκατο!

Και φυσικά λίγο πριν τις εκλογές, μέχρι και σε αυτό έπεσε μέσα ο Γ.Οικονόμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »