«Προαιρετικές υστερεκτομές, φυσικό και χημικό ευνουχισμό, ”kink bdsm – βίτσια σαδομαζοχισμού”»!

Το αμερικανικό δίκτυο ενημέρωσης «Foxnews» και ο γνωστός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον παρουσίασαν ένα ρεπορτάζ «γροθιά στο στομάχι» για τρομακτικά πειράματα που λαμβάνουν χώρα σε παιδιά στα αμερικανικά νοσοκομεία.

Προαιρετικές υστερεκτομές σε μικρά παιδιά, φυσικό και χημικό ευνουχισμό, ”kink bdsm – βίτσια σαδομαζοχισμού” και φιλικά πρός τους τρανς sex toys για παιδιά.

«Τις τελευταίες εβδομάδες μάθαμε πολλά για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στα νοσοκομεία παιδιών σε όλη την χώρα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι εμπιστεύονται τα νοσοκομεία για παιδιά ανεπιφύλακτα, απλά δεν γνώριζαν τις  λεπτομέρειες. Αλλά χάρη στο διαδίκτυο τώρα γνωρίζουν και αποδεικνύεται ότι, κάποια από αυτά τα νοσοκομεία εκτελούν τρομακτικά πειράματα σε παιδιά.

Προαιρετικές υστερεκτομές σε μικρά (παιδιά), φυσικό και χημικό ευνουχισμό, πράγματα που θα νομίζατε ότι είναι εγκλήματα, αλλά αυτό προφανώς δεν είναι και συμβαίνουν σε νοσοκομεία παίδων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο δημοσιογράφος Chris Rufo, μόλις αποκάλυψε μια σημαντική ιστορία σχετικά με το νοσοκομείο παίδων του Σικάγο, και τους τοπικούς διευθυντές σχολείων που προωθούν το:”kink bdsm – βίτσια σαδομαζοχισμού” και φιλικά πρός τους τρανς παιχνίδια sex, για παιδιά. Δύσκολο να το πιστέψει κανείς ότι είναι αλήθεια, αλλά ο Chris Rufo καλύπτει αυτή την ιστορία για εμάς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »