Εκτός ελέγχου οι Τούρκοι για το πρωτοσέλιδο εφημερίδας που τα ”έχωνε” στον Ερντογάν
Ενοχλημένοι είναι οι Τούρκοι μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, η οποία σε πρωτοσέλιδό της έγραφε ”Αντε γ@μησ@ Ερντογάν στα τουρκικά!

Άπαντες ζητούν κυρώσεις, με τους Καλίν, Ακάρ να βγαίνουν εκτούς εαυτού! Βέβαια όταν οι εφημερίδες τους απειλούν ακόμα και με πόλεμο την Ελλάδα, τότε κανείς από αυτούς δεν ομιλεί.

Δηλώσεις Καλίν
Στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της Προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν, χρησιμοποίησε τις εξής φράσεις:

”Η γλώσσα των κυρώσεων των εκβιασμών και των απειλών κατά της Τουρκίας ποτέ δεν φέρνει αποτέλεσμα. Αυτό πλέον πρέπει να το δούνε και οι Ευρωπαίοι πολιτικοί. Αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως με μία σειρά από απειλές οή κυρώσεις θα τρομάξουν την Τουρκία και θα την κάνουν να αλλάξει γνώμη την αποφασιστικότητα της, καταβάλλουν μία μάταιη προσπάθεια.”

Για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”
”Αυτό είναι κάτι που το καταγγέλλω με τον πιο έντονο τρόπο, το αναθεματίζω και το καταριέμαι. Διότι αυτός ο τίτλος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Ελευθεροτυπία και την ελευθερία έκφρασης. Είναι μία προβοκάτσια.”

Δηλώσεις Ακάρ

”Καταδικάζουμε την πράξη. Πρέπει άμεσα να παρέμβει το δικαστήριο. Πρόκειται μία μαύρη ημέρα για την ιστορία του Ελληνικού Τύπου”.

 

”Στοχοποιούν” Φαήλο Κρανιδιώτη και Σάββα Καλεντερίδη

Μάλιστα τα τουρκικά ΜΜΕ υβρίζουν τους Φ. Κρανιδιώτη και Σάββα Καλεντερίδξ, λόγω των σχέσεών τους με τους Κούρδους και τον Οτσαλάν.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως ο Σ. Καλεντερίδης ήταν αυτός που προστάτευε τον ηγέτη των Κούρδων Οτσαλάν, ενώ για τον Φ. Κρανιδιώτη αναφέρουν πως ήταν στο παρελθόν ο δικηγόρος του αρχηγού του ΡΚΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »