Κατά τη διάρκεια της έκτακτης μετάδοσης του «InfoWars» στις 17 Ιουλίου, ο Άλεξ Τζόουνς εξέθεσε ότι η τροποποίηση του HR 4350, ή του Νόμου περί Εθνικής Άμυνας Εξουσιοδότησης (NDAA), θα επιτρέψει στον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να γίνει δικτάτορας  που μπορεί να εκτοξεύσει ξηρά, θάλασσα και αέρα επιχειρήσεις κατά του αμερικανικού λαού.

Ο Τζόουνς παρουσίασε τις « πιο ισχυρές και φρικτές πληροφορίες » που έχει καλύψει ποτέ η ομάδα του εδώ και 28 χρόνια. «Και αν είναι σε θέση να το εκτελέσουν, είναι 1.000 φορές χειρότερο από οτιδήποτε έχουμε καλύψει ποτέ. Είναι το HR 4350, στο οποίο ο Μπάιντεν [ή] όποιος άλλος είναι ο πρόεδρος θα είναι ο δικτάτορας», είπε.

Σημείωσε ότι η ηγεσία των Δημοκρατικών έχει τις ψήφους στη Βουλή και τη Γερουσία. Και όταν μετατραπεί σε νόμο, το HR 4350 θα επιτρέψει στον πρόεδρο να  χρησιμοποιήσει τον στρατό για εγχώριες επιχειρήσεις , τις οποίες ο Τζόουνς περιέγραψε ως απίστευτα παράνομες.

«Λέει ότι ο πρόεδρος θα έχει την αποκλειστική εξουσία επί του στρατού στο εσωτερικό και το Κογκρέσο δεν θα έχει καμία επίβλεψη. Λέει επίσης στην ενότητα 529Α, αυτό είναι απολύτως το κλειδί, η αντιμετώπιση του εξτρεμισμού στις ένοπλες δυνάμεις  – μια εκκαθάριση του στρατού – από οποιονδήποτε υποστηρίζει τον λαϊκισμό ή την Αμερική», σχολίασε ο Τζόουνς διαβάζοντας την τροπολογία του νομοσχεδίου.

«Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία επίβλεψη του Κογκρέσου για το τι κάνει ο στρατός. Οτιδήποτε παραβιάζει τα δικαιώματά μας ή τις βασικές ελευθερίες μας ή τη 10η Τροποποίηση είναι άκυρο».

Η εν λόγω νομοθεσία προστέθηκε στο νέο νομοσχέδιο για τις δαπάνες την περασμένη εβδομάδα από τον εκπρόσωπο Adam B. Schiff, πρόεδρο της Μόνιμης Επίλεκτης Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής. Η τροπολογία πρόκειται να προστεθεί στον νόμο, τον οποίο το Σώμα σχεδιάζει να εγκρίνει αυτήν την εβδομάδα. (Σχετικό: Όχι πλέον θεωρία συνωμοσίας: Ο Μπάιντεν ανακοινώνει τη συμμετοχή των ΗΠΑ στην επανευθυγράμμιση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης .)

«Αυτή η αντιαμερικανική τροπολογία θα διαβρώσει θεμελιωδώς και ανεπανόρθωτα την ευθύνη συνταγματικής εποπτείας του Κογκρέσου», δήλωσε η εκπρόσωπος της Νέας Υόρκης Elise Stefanik, μέλος της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών και πρόεδρος της Διάσκεψης των Ρεπουμπλικανών της Βουλής.

Πρόσθεσε ότι οι Δημοκρατικοί της Βουλής των Αντιπροσώπων με επικεφαλής τον Σιφ προσπαθούν να καλύψουν τις κρίσεις εθνικής ασφάλειας του πιο αδύναμου αρχιστράτηγου στην ιστορία των ΗΠΑ.

«Ο Σιφ δεν τράβηξε την προσοχή μέχρι το Σαββατοκύριακο. Το Δημοκρατικό Κόμμα ελέγχει τη Βουλή και τη Γερουσία για να μην επιβλέψει τις αμερικανικές στρατιωτικές και εσωτερικές επιχειρήσεις. Αλλά το πιο σημαντικό, μόνο ο πρόεδρος είναι υπεύθυνος για τον στρατό. Οπότε αυτός είναι στρατιωτικός νόμος, είναι δικτατορικές εξουσίες εκεί», δήλωσε ο Τζόουνς.

Τζόουνς: Η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει μια βαθύτερη ατζέντα

Ο Τζόουνς υπενθύμισε στο κοινό του τι συνέβη πριν από 600 χρόνια με τον Ερρίκο Δ’, ο οποίος ενορχήστρωσε ψεύτικες σημαίες στην Αγγλία για να μπορέσει να πάει σε πόλεμο με τη Γαλλία. Ανέφερε επίσης ότι αυτό που συμβαίνει τώρα θα μπορούσε να είναι μια επανάληψη των πράξεων του Χίτλερ στο Ράιχσταγκ κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Είπε ότι αυτό είναι σε εγχώριο επίπεδο εναντίον του αμερικανικού λαού με φόντο την παγκόσμια κατάρρευση, τον πληθωρισμό και έναν αδιάφορο πρόεδρο.

Οι Δημοκρατικοί θα εκκαθαρίσουν τον στρατό  και θα αποζημιώσουν τους μπάτσους, είπε ο Τζόουνς. Θα έχουν τα κύρια μέσα ενημέρωσης για να τους υποστηρίξουν, καθώς και τα δικαστήρια, τη Βουλή, τη Γερουσία και την προεδρία μέσω απάτης.

«Και δεν πρόκειται να μας αφήσουν να τους πάρουμε πίσω τη χώρα χωρίς να τοποθετήσουμε τεράστιες ψεύτικες σημαίες ως πρόσχημα για να συμβεί αυτό. Και πιστεύω ότι η κύρια ψεύτικη σημαία θα είναι η δολοφονία του Μπάιντεν, κάτι που είμαι απολύτως αντίθετος να συμβεί. Και έχουν έτοιμο τον κυβερνήτη Γκάβιν Νιούσομ να μπει», εξέθεσε περαιτέρω.

«Ο Μπάιντεν δολοφονείται ή πεθαίνει στον ύπνο του. Μπαίνει λοιπόν ένας σωτήρας, κάποιος που θα του δοθεί δικτατορική εξουσία που θα του παραδώσει το Κογκρέσο».

Ο Τζόουνς συνέχισε λέγοντας ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το «τέλος της Αμερικής». Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στις ΗΠΑ, καθώς οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο καταρρέουν και τα τρόφιμα είναι βασικά ανύπαρκτα σε πολλές χώρες.

«Είπα πριν από τρία χρόνια, όταν τα Ηνωμένα Έθνη βγήκαν και είπαν ότι υπάρχουν ελλείψεις τροφίμων, και [είπα] προσέξτε ότι διευθύνουν τη λειτουργία τους. Το έχουν κάνει τώρα», είπε.

Επισκεφτείτε το MartialLaw.news για περισσότερα νέα σχετικά με την τυραννία και τη δικτατορία.

Παρακολουθήστε αυτήν την έκτακτη μετάδοση του «InfoWars» καθώς ο Άλεξ Τζόουνς αποκάλυψε το νομοσχέδιο της Βουλής που θα κάνει τον Τζο Μπάιντεν στρατιωτικό δικτάτορα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »