ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΖΟΜΠΙ! “ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ 3η ΚΑΙ ΓΙΑ 4η ΔΟΣΗ” – ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ
Ο ιός είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι εδώ οφείλουμε ομοίως να προετοιμαστούμε για μια 4η ένεση “, δήλωσε ο καθηγητής Salman Zarka στο δημόσιο ραδιόφωνο Kan.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο αυτή η επόμενη αναμνηστική θα μπορούσε να είναι τροποποιημένη για να προστατευθούμε καλύτερα κατά των νέων παραλλαγών του ιού SARS-CoV-2, όπως η Delta υψηλά μολυσματική.

“Αυτή θα είναι η ζωή μας από εδώ και πέρα ” , προέβλεψε χωρίς να διευκρινίσει τη χρονική στιγμή που προσανατολίζονται για την 4η ένεση.

Το εβραϊκό κράτος ξεκίνησε τέλος Ιούλη μια campagne για να επιτρέψει στα πρόσωπα ηλικίας 60 άνω να εμβολιαστούν με την τρίτη δόση της Pfizer/BioNTech. Έπειτα μείωσε προοδευτικά την ηλικία μίνιμουμ πρόσβασης κι ανακοίνωσε την προηγούμενη Κυριακή την επέκτασή της ως και σε παιδιά 12 ετών.

Ως την Παρασκευή 2.538.142 Iσραηλινοί είχαν δεχθεί την 3η δόση.(σσ κι έπεται συνέχεια…)

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το πράσινο διαβατήριο – έγγραφο που πιστοποιεί πλήρες πρόγραμμα εμβολιασμού ή ανάρρωση από τη νόσο – θα λήξει έξι μήνες μετά την ένεση της δεύτερης ή τρίτης δόσης του εμβολίου, υπονοώντας ήδη ότι μια τέταρτη ένεση ήταν αναμενόμενη. i24news.tv 5/9/21

Το Ισραήλ επιμένει στην εξ αρχής λανθασμένη στρατηγική του αφού αυτό που κέρδισε είναι να είναι σήμερα η χώρα με τη μεγαλύτερη μόλυνση παγκοσμίως και να έχει τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων από την αρχή πανδημίας…

Ενέσεις, χρήσεις, να τρυπιέσαι, εξάρτηση, παρενέργειες, (κίνδυνος από overdose;) εμβολιακή κάρτα εργασίας που θα την ανανεώνεις με συνεχή νέα επικίνδυνα κι αμφιλεγόμενα ” εμβόλια” αυτό είναι το Israeli dream.Τουνελάκι….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »