Dr. Joseph Mercola> Έτσι μεθοδεύθηκε η συγκάλυψη της Εργαστηριακής Προέλευσης του ιού COVID-19

 

Ο Γερουσιαστής Rand Paul και ο συναρπαστικός Elon Musk δείχνουν τον διαβόητο Dr. Anthony Fauci για τη συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού COVID-19.

By The Wrong Man

Tι σημαίνει αυτό για τους Έλληνες καθηγητές Paraskevis D, Kostaki E, Magiorkinis G, Panayiotakopoulos G και Tsiodras S θα το δείτε στη συνέχεια. Ας ξεκινήσουμε όμως κάπως έτσι…

Ο Elon Musk ταρακουνά το Twitterverse!

Ο  Musk έγραψε στο Twitter την Κυριακή ότι οι αντωνυμίες του είναι “Prosecute (ασκώ δίωξη)/Fauci”.

«Οι αντωνυμίες μου είναι Prosecute “Prosecute (ασκώ δίωξη)/Fauci», έγραψε ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter.

Καθώς ετοιμάζεται να παραιτηθεί από πέντε δεκαετίες στη δημόσια υγεία, ο Fauci αντιμετωπίζει περαιτέρω έρευνες από την ηγεσία των Ρεπουμπλικανών σχετικά με τη σύνδεση του διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) με την προέλευση της πανδημίας COVID-19 για τη χρηματοδότηση πάνω από μια δεκαετία έρευνας κέρδους λειτουργίας-gain of function.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γερουσιαστής Rand Paul  ο οποίος θα γράψει στο Twitter>Η παραίτηση του Fauci δεν πρέπει να εμποδίσει μια πλήρη έρευνα για την προέλευση της πανδημίας. Πρέπει να του ζητηθεί να καταθέσει ενόρκως σχετικά με τυχόν συζητήσεις στις οποίες συμμετείχε σχετικά με τη διαρροή του εργαστηρίου της Wuhan. Οι πολιτικές του κατέστρεψαν ζωές.

 

 

H προέλευση του ιού COVID έχει και μία ελληνικότατη διάσταση καθώς εμπλέκονται σ΄αυτή οι καθηγητές Σωτήρης Τσιόδρας, Δημήτρης Παρασκευής, Γκίκας Μαγιορκίνης, Δήμητρα Κωστάκη, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Βρισκόμαστε στον Ιανουάριο του 2020. Σας παρακαλούμε συνειδητοποιήστε το χρονικό σημείο. Ιανουάριος του 2020. Μόλις η ανθρωπότητα αρχίζει δειλά δειλά να συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει η εξόντωσή της από κάποιον μυστηριώδη ιό. Όταν ήρθε στη δημοσιότητα η περιοχή τη προέλευσης δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποπτεύθηκαν το Ινστιτούτο της Wuhan.

 

Παρόλα αυτά όλες σχεδόν οι παγκόσμιες μηντιακές πλατφόρμες συμμετείχαν στην εξαφάνιση οποιασδήποτε αναφοράς υπήρχε στην Εργαστηριακή προέλευση του ιού. Αυτομάτως οποιαδήποτε τέτοια αναφορά γνώριζε την απαξίωση ως θεωρία συνομωσίας.

 

Μάλιστα ο Εργολάβος των gain of function ιών και παράλληλα στέλεχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και επικεφαλής της MKO ΕcoHealth  κ. Peter Daszak ήδη τον Ιανουάριο του 2020 επιστράτευσε μία ομάδα επιστημόνων η οποία συνεπέγραψε μελέτη που δημοσίευσε ο επιστημονικός ιστότοπος Lancet . Σύμφωνα με την μελέτη πρόκειται για θεωρία συνομωσίας το να υποστηρίζει κανείς την εργαστηρακή προέλευση του ιου.

Ο Peter Daszak για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του έκανε αναφορά σε διάφορες συγκεκριμένες πηγές ανάμεσά τους και σε μία μελέτη, η οποία με το στανιό ξεπερνούσε τη μία σελίδα (για να καταλάβεις πιο περιεκτικό πρέπει να είναι το μήνυμα στο WhatsApp για να δώσεις ραντεβού στο ακριβές σημείο της ακανόνιστης πλατείας Ομόνοιας) την οποία συνυπέγραφαν οι καθηγητές:

  • Paraskevis D
  • Kostaki EG
  • Magiorkinis G
  • Panayiotakopoulos G
  • Tsiodras S

Και όχι μόνο την συνυπέγραφαν αλλά για να ενισχύσουν το κύρος της έκαναν επίσης αναφορά στο ΕΚΠΑ (ρωτήθηκε ο κ. Δημόπουλος και έδωσε την εγκρισή του;), στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στον Εθνικό Οργανισμό Υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »