Ο νεολογισμός γυναικοκτονία πορεύεται από το λεξικό της ΝΤΠ και την ιδεολογία της πολιτικής ορθότητας. Στόχος του νεολογισμού αυτού δεν είναι άλλος από το να αυξήσει τις εντάσεις μεταξύ των δύο φύλων. Στην ΝΤΠ για να επιβληθεί το τερατούργημα της πρέπει οι άνθρωποι να είναι… διαιρεμένοι στον μέγιστο βαθμό.
Γιατί; για να έρθουν μετά και να σου πουν: το πρόβλημα σου πηγάζει από την διαφορετικότητά σου. Δεν πρέπει να’ χεις φύλο, έθνος, τάξη, σεξουαλικό προσανατολισμό, θρησκεία, ιδεολογική/πολιτική ταυτότητα, ούτε φυσικά διαφορετική πολιτισμική ταυτότητα. Ένα νούμερο αρκεί. Αν είναι και εμφυτευμένο ακόμα καλύτερα.
Ο φασισμός φίλοι μου ένα πράγμα πάντα επιθυμεί: την ομοιομορφία. Γιατί μέσω της ομοιομορφίας η ελίτ είναι ανενόχλητη να συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της. Να διαιωνίζει την εφιαλτική της εξουσία, εξανδραποδίζοντας τους “από κάτω”….
υγ: Μην υιοθετείτε το λεξιλόγιό τους-είναι η αρχή του εξανδραποδισμού σας. Αν ο άνθρωπος χάσει το “είναι” του, το μόνο που τού μένει είναι να παλεύει για το “έχειν” του. Και τότε είναι πάρα πολύ εύκολο να ξαναγίνει τετράποδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »