Στην δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του κορυφαίου Κινέζου αξιωματούχουείχε αυτομολήσει στις ΗΠΑ διαρρέοντας πληροφορίες για το πως διέρρευσε ο κορωνοιός από το εργαστήριο της Ουχάν. Πρόκειται για τον υφυπουργό της Κρατικής Ασφάλειας στο Υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας, Dong Jingwei, που αποκαλύπτεται ότι αυτομόλησε στις ΗΠΑ με την κόρη του μέσω του Χονγκ Κονγκ τον Φεβρουάριο και παρέδωσε στοιχεία στη διοίκηση του Τζο Μπάιντεν σχετικά με την διαρροή του Covid-19 από το εργαστήριο της Γιουχάν και έτσι η διοίκηση Μπάιντεν πείστηκε ότι ο πρόεδρος Τραμπ είχε απόλυτα δίκιο όταν μιλούσε για «κινεζικό ιό που διέφυγε». Και επιβεβαίωσε επίσης τον «βρώμικο» ρόλο του Π.Ντάζακ της EcoHealth Alliance και τις χρηματοδοτήσεις του A.Φάουτσι στην ανάπτυξη του Covid-19 και άλλων κορωνοϊών! Όπως επίσης και τον ρόλο της Shi Zhengli, γνωστή ως “Bat Woman”, στο WIV (εργαστήριο της Ουχάν) που συνεργάστηκε με τους ανωτέρω
Ο Ντονγκ διεύθυνε τις κινεζικές επιχειρήσεις αντικατασκοπείας από τον Απρίλιο του 2018.

Η αποκάλυψη για την αυτομόληση του Ντονγκ ξεκίνησε με ένα tweet του Χαν Λιατσάο, πρώην αξιωματούχου του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας που είναι τώρα ακτιβιστής υπέρ της δημοκρατίας στις ΗΠΑ. Είπε ότι ο Ντονγκ είχε αυτομολήσει.

Ο Χαν ισχυρίστηκε επίσης ότι η αυτομόληση του Ντονγκ αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Αμερικανών και Κινέζων αξιωματούχων στην Αλάσκα τον Μάρτιο.
Σύμφωνα με το SpyTalk, το οποίο ανέφερε για πρώτη φορά την αυτομόληση του Ντονγκ την Παρασκευή, ανέφερε ότι πρόκειται για το υψηλότερο επίπεδο αυτομόλησης στην ιστορία της Κίνας.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας ιστότοπος που είναι υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, το Red State, επιβεβαίωσε ότι «ένας κορυφαίος Κινέζος αξιωματούχος έχει αυτομολήσει στις ΗΠΑ» χωρίς να κατονομάσει τον Ντονγκ. Η αναφορά της 4ης Ιουνίου ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Οργανισμός Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ (DIA) έλαβε τις πληροφορίες ότι το Πεκίνο συγκαλύπτει την πολεμική βιολογική έρευνα στο εργαστήριο της Γιουχάν.

Σύμφωνα με μια δεύτερη έκθεση του Red State που δημοσιεύθηκε στις 17 Ιουνίου, ο Ντονγκ πιστεύεται ότι βρίσκεται επί του παρόντος υπό κράτηση από την DIA.

«Όχι μόνο ο Ντονγκ έχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα ειδικά όπλα της Κίνας, την επιχείρηση του κινεζικού στρατού στο Ινστιτούτο ιολογίας της Γιουχάν και την προέλευση του SARS-CoV-2, καθώς και τα περιουσιακά στοιχεία και τις πηγές της κινεζικής κυβέρνησης στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά έχει και εξαιρετικά ενοχλητικές και καταστροφικές πληροφορίες σχετικά με την κινεζική αντικατασκοπεία και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους στα «terabyte δεδομένων» που παρείχε στη DIA», ανέφερε η έκθεση.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η Κίνα γνώριζε το εμβόλιο και εφάρμοζε τον πληθυσμό από τον Ιούλιο του 2020, δηλαδή… τέσσερις μήνες πριν εγκριθεί το πρώτο εμβόλιο στον υπόλοιπο κόσμο και έξι μήνες πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »