Ο κολοσσός των κοινωνικών δικτύων Twitter φαίνεται ότι παίρνει θέση (μετά τα ΜΜΕ) και προωθεί τον Τ.Μπάιντεν για τον αμερικανικό προεδρικό θώκο ασχέτως των εξελίξεων στο δικαστικό αγώνα όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Έτσι η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα μεταβιβάσει τον λογαριασμό “@POTUS” ο επίσημος λογαριασμός του προέδρου των ΗΠΑ” – στον Τ.Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου παρά το ότι ακόμα επισήμως δεν έχει ανακηρυχθεί πρόεδρος!

“Η Twitter είναι πολύ ενεργή στην μετάβαση της εξουσίας στον Λευκό Οίκο μέσω του λογαριασμό στις 20 Ιανουαρίου του 2021,” ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Twitter Nick Pacilio [που διανεμήθηκε στους δημοσιογράφους την Παρασκευή.
Τους λογαριασμούς που θα παραδώσει στον Μπάιντεν η εταιρεία είναι οι @POTUS, @whitehouse, @VP, @FLOTUS and other government-related handles to the Biden team.

Επιπλέον ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις με το δίδυμο Μπάιντεν-Χάρις για το πως θα γίνεται η χρήση των λογαριασμών από την νέα διοίκηση (βγάζει προέδρους και το twitter) που θα διαχειρίζονται από την ημέρα της ορκωμοσίας.

Να σημειώσουμε ότι ο Ν.Τραμπ σεβόμενος την θέση του και στα πλαίσια του δικαστικού αγώνα για την προεδρική εκλογή δεν κάνει χρήση των επίσημων λογαριασμών αλλά του προσωπικού του @realDonaldTrump που ήδη υφίσταται πολλές φορές τις πιέσεις της twitter που έχει επιβάλει και λογοκρισία ή απόκρυψη μηνυμάτων ή σημειώσεις ότι πιθανώς αυτό είναι ψευδές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »