Ο πρώην σύζυγος της Πρώτης Κυρίας Τζιλ Μπάιντεν έσπασε τη σιωπή του για να μιλήσει εναντίον της «οικογένειας του εγκλήματος Μπάιντεν» επειδή «στόχευσε» αυτόν και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπιλ Στίβενσον, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Τζιλ Μπάιντεν μεταξύ 1970 και 1975, είπε στο Newsmax την περασμένη εβδομάδα ότι ο αδελφός του προέδρου, Φράνκι Μπάιντεν, προσπάθησε να τον εκφοβίσει κατά τη διάρκεια του διαζυγίου του με την Τζιλ και ισχυρίστηκε ότι η οικογένεια τον απείλησε με συνέπειες.

«Ο Φράνκι Μπάιντεν της οικογένειας του εγκλήματος Μπάιντεν έρχεται σε μένα και λέει «Δώσε της το σπίτι αλλιώς θα έχεις σοβαρά προβλήματα», είπε ο Στίβενσον. «Κοίταξα τον Φράνκι και είπα, «Με απειλείς;» και περιττό να πω, περίπου δύο μήνες αργότερα, ο αδελφός μου και εγώ κατηγορηθήκαμε για αυτή τη φορολογική επιβάρυνση για 8.200 δολάρια».

Όταν ρωτήθηκε να διευκρινίσει εάν πιστεύει ότι ο Τζο Μπάιντεν ήταν πίσω από τη φορολογική επιβάρυνση, ο Στίβενσον είπε στον οικοδεσπότη Γκρεγκ Κέλι: «Όχι μόνο το σκέφτομαι, αλλά το ξέρω», προσθέτοντας ότι «δεν μπορούσε να πιστέψει τη δύναμη του Τζο Μπάιντεν και του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Η Kelly σημείωσε επίσης τους παραλληλισμούς μεταξύ της υπόθεσης του Στίβενσον και των συνεχιζόμενων φορολογικών προβλημάτων του Χάντερ Μπάιντεν – σημειώνοντας ότι ο Χάντερ χτυπήθηκε με μόνο δύο κατηγορίες πλημμελημάτων για 2,2 εκατομμύρια δολάρια σε απλήρωτους φόρους, ενώ ο Στίβενσον και ο αδερφός του δέχθηκαν δύο κακουργήματα για κάτι περισσότερο από 8.000 δολάρια σε απλήρωτους φόρους.

« Είναι δύσκολο να πιστέψεις τι κάνουν στον Πρόεδρο Τραμπ αυτή τη στιγμή, και γι’ αυτό ήρθα σε σένα », είπε ο 75χρονος Στίβενσον. «Κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα».

” Ήμουν στη λάθος πλευρά τους, και κυριολεκτικά με κυνηγούν για 35 συνεχόμενα χρόνια . Το ένα μικρό πράγμα μετά το άλλο”, συνέχισε. “Δεν μπορώ να τους αφήσω να το κάνουν αυτό σε έναν πρόεδρο που αγαπώ και σέβομαι. Δεν μπορώ να τους αφήσω να το κάνουν αυτό στη χώρα μας”.

” Αυτός είναι ο μόνος λόγος που ήρθα μπροστά. Είναι όπως είπα, τίποτα για το διαζύγιο, καμία πικρία , αλλά ο Τζίμι, ο Φράνκι και ο Πρόεδρος Μπάιντεν είναι πολύ επικίνδυνοι και είναι τραγικό . Δεν μπορώ να τους αφήσω να κάνουν αυτό που θέλουν μου έκανε στον Πρόεδρο Τραμπ. Δεν μπορώ να το κάνω», πρόσθεσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »