Η “Νέα Τάξη Πραγμάτων” οδηγεί την ανθρωπότητα προς τον Αρμαγεδδώνα, προειδοποίησε ο συνταξιούχος πολιτειακός γερουσιαστής της Βιρτζίνια και συνταξιούχος συνταγματάρχης των Πεζοναυτών Ρίτσαρντ Μπλακ.

Η αίτηση της Ουκρανίας να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και η κινητοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων στρατιωτών από τη Ρωσία αποτελούν σημαντική κλιμάκωση, λέει ο συνταγματάρχης Black.

“Οι παγκοσμιοποιητές μας οδηγούν αδυσώπητα προς αυτόν τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα”, έγραψε σε ανοιχτή επιστολή προς το Κογκρέσο την Τρίτη.

Το Zerohedge.com αναφέρει: Black επισήμανε:

Δεν θα είχε υπάρξει πόλεμος αν δεν είχαμε ανατρέψει τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας ανατρέποντας βίαια τον πρόεδρο Γιανουκόβιτς το 2014. Προωθήσαμε τον πόλεμο πλημμυρίζοντας την Ουκρανία με μαζικές αποστολές όπλων στη συνέχεια.

Ο πρώην γερουσιαστής είπε ότι “οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να έχουν επιτύχει την ειρήνη, απλώς πιέζοντας την Ουκρανία να εφαρμόσει τις ειρηνευτικές συμφωνίες του Μινσκ του 2014 που είχε υπογράψει, οι οποίες καθιέρωναν ένα σαφές πλαίσιο για την ειρηνική διευθέτηση των εκκρεμών ζητημάτων. Η Ουκρανία υποσχέθηκε να εφαρμόσει τις συμφωνίες του Μινσκ, αλλά αντ’ αυτού επέλεξε να κάνει πόλεμο στο Ντονμπάς για τα επόμενα επτά χρόνια”.

Είπε ότι το ΝΑΤΟ θα μπορούσε να είχε επιδιώξει την ειρήνη, αλλά αντ’ αυτού επέλεξε τον πόλεμο.

Το ΝΑΤΟ είχε πολλές ευκαιρίες για ειρήνη αλλά επέλεξε σκόπιμα τον πόλεμο. Οι ΗΠΑ συνειδητοποίησαν ότι, με τη Ρωσία με την πλάτη στον τοίχο, δεν θα είχαν άλλη επιλογή από το να επιτεθούν. Το 2007, ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Ρωσία Γουίλιαμ Μπερνς προειδοποίησε με νόημα ότι η κίνηση προς την κατεύθυνση της απορρόφησης της Ουκρανίας από το ΝΑΤΟ θα μπορούσε κάλλιστα να προκαλέσει πόλεμο μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Παρ’ όλα αυτά, η κυβέρνηση Ομπάμα ανέτρεψε τον Ουκρανό πρόεδρο και πλημμύρισε με όπλα, γνωρίζοντας ότι αυτό θα προκαλούσε πόλεμο.

Ο Μπλακ δήλωσε ότι οι δισεκατομμυριούχες ελίτ που έχουν συμφέροντα στην περιοχή βγάζουν “κέρδη από τον πόλεμο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι παίζονται οι ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο”.

“Πρέπει να εξοντώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό για να επέμβουμε σε έναν πόλεμο στα σύνορα όπου οι ΗΠΑ δεν έχουν ζωτικό εθνικό συμφέρον;”, διερωτήθηκε ο πρώην γερουσιαστής.

Ο Μπλακ ζήτησε τον άμεσο τερματισμό αυτού του πολέμου, καθιστώντας την Ουκρανία ένα ουδέτερο, αδέσμευτο κράτος, “όπως ακριβώς κάναμε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου με την Αυστρία το 1955”.

Φαίνεται όμως ότι η έκκληση του πρώην γερουσιαστή για την αποφυγή περαιτέρω σύγκρουσης έμεινε άκουστη μετά τη δηλωθείσα πρόθεση του Ζελένσκι να υποβάλει αίτηση για ταχεία ένταξη στο ΝΑΤΟ, καθώς ο πρόεδρος Πούτιν διακήρυξε την προσάρτηση του 15% της Ουκρανίας.

Με βάση το άρθρο 5, οποιαδήποτε αποδοχή της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα πυροδοτούσε αυτόματα έναν παγκόσμιο πόλεμο Ρωσίας-Δύσης (Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο).

Σε ομιλία του την Παρασκευή, ο Πούτιν δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δημιούργησαν “προηγούμενο” με τη χρήση πυρηνικών όπλων εναντίον της Ιαπωνίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Την περασμένη εβδομάδα, ο ναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Charles A. Richard – που σήμερα υπηρετεί ως επικεφαλής της Στρατηγικής Διοίκησης των ΗΠΑ – προειδοποίησε ότι “πιθανή άμεση ένοπλη σύγκρουση με έναν ομόλογο με πυρηνικές ικανότητες” θα μπορούσε να είναι μπροστά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »