Τι δήλωσε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη

Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη απαντώντας σε ερώτηση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που έχουν εκτοξευτεί στα ύψη και γενικότερα την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς που δεν επιτρέπουν σε 1 στους 3 πολίτες της χώρας να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές, είπε ότι «οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους και μπορεί να πάνε στο χωριό, να πάνε στην ενδοχώρα, στα νησιά σίγουρα ναι, υπάρχει ένα ζήτημα»

Λίγο νωρίτερα και στην προσπάθειά της να πείσει ότι η ακρίβεια στην Ελλάδα δεν είναι κάτι σημαντικό (!) εμφανίστηκε εξοργισμένη με την ακρίβεια στο… Βερολίνο.

«Να σας πω τώρα ήμουνα στο Βερολίνο και ένα σνίτσελ τόσο, τόσο παιδιά (σ.σ δείχνει με τα χέρια της το μέγεθος του σνίτσελ) έκανε 32 ευρώ και όχι σε ακριβό εστιατόριο».

Οπότε κατά τη γνώμη της πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που ζούμε σε μία χώρα όπως η Ελλάδα με τόσο… χαμηλό κόστος ζωής.

Φυσικά, ως βουλευτής και υφυπουργός, η Σοφία Βούλτεψη έχει αποδοχές και διευκολύνσεις που της επιτρέπουν, να πάει διακοπές όπου θέλει και να τις περάσει με πολυτέλεια.

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών που δεν μπορούν να βγάλουν τον μήνα τους, πόσο μάλλον να πάνε διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς.

Μία ακρίβεια που οφείλεται εξολοκλήρου στην πολιτική της κυβέρνησης στο ουκρανικό. 

Βέβαια, δεν σκέφτηκε καθόλου το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί με καταγωγή από τα νησιά και άρα τα χωριά τους βρίσκονται σε νησιά.

Αυτοί που θα πάνε διακοπές; Νησιώτες είναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »