Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την καταγγελία του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου ότι εκτός του Γ.Γεραπετρίτη είχε και δεύτερη συνάντηση με κυβερνητικό 

«Ο Κ.Μητσοτάκης είναι ο δεύτερος από την κυβέρνηση που πίεσε τον Χ.Τζανερρίκο να αποκλείσει το “κόμμα Κασιδιάρη”» υπονοεί ο ΣΥΡΙΖΑπαράγοντα, ο οποίος του υποσχέθηκε ανταλλάγματα αν απέκλειε το «κόμμα Κασιδιάρη» από τις εκλογές, «φωτογραφίζει» εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι ο…

πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης.

 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά να μάθει το όνομα του κυβερνητικού παράγοντα.

«Ο κ. Μητσοτάκης τον γνωρίζει προσωπικά; Ή μήπως τον κοιτάζει στον καθρέφτη κάθε πρωί;», αναφέρεται μεταξύ άλλων.«Η πρωτοφανής παρέμβαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη Δικαιοσύνη τελικά δεν περιορίζεται μόνο στους «καφέδες» του κ. Γεραπετρίτη πέριξ του Μαξίμου με δικαστές, αλλά φτάνει και σε απόπειρα δωροδόκησής τους με υποσχέσεις για αξιώματα. Αυτά καταγγέλλει σήμερα στο iEidiseis.gr ο πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Τζανερίκος», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί για ακόμη μία φορά να κάνει τον ανήξερο. Οφείλει να απαντήσει.Ποιος είναι ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας που έκανε αυτή την ευθεία παρέμβαση τάζοντας ανταλλάγματα για μια δικαστική απόφαση; Τον γνωρίζει προσωπικά; Ή μήπως τον κοιτάζει στον καθρέφτη κάθε πρωί; Σε κάθε περίπτωση με αυτούς τους πρωτοφανείς χειρισμούς του, ο κ. Μητσοτάκης γίνεται ο μεγαλύτερος χορηγός της Ακροδεξιάς».

Φυσικά μετά από όλα αυτά γεννάται το ερώτημα, αν ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης έχει ποινικές ευθύνες και γιατί δεν έχει παρέμβει η Δικαιοσύνη.

Μετά τις σημερινές αποκαλύψεις του παραιτηθέντα και πρώην πλέον αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Χ.Τζανερίκου, ότι δηλαδή τον πλησίασαν «κυβερνητικοί παράγοντες» και του ζήτησαν «να βοηθήσει στον αποκλεισμό του “κόμματος Κασιδιάρη” από τις εκλογές με αντάλλαγμα ίσως μία θέση στις Αρχές»τίθεται σοβαρό ζήτημα κατά πόσο οι εκλογές που θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου θα είναι «νόμιμες».

Γιατί άλλο είναι οι εκλογές με επτά πιθανά κόμματα για την Βουλή και άλλο με έξι. Είναι απλά μαθηματικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »