Η αλήθεια: Το 80% των εγκληματιών είναι μη γηγενείς Βρετανοί ανεξαρτήτως θρησκεύματος και χρώματος – Η Βρετανία πληρώνει την αποικιοκρατική της πολιτική

Με ψεύδη επιχειρούν οι γνωστοί διεθνιστικοί κύκλοι να προσάψουν ως αιτία τις προκλήσεις των διαδηλώσεων στην Βρετανία μία υποτιθέμενα λανθασμένη πληροφορία ότι «ήταν μουσουλμάνος» ο σφαγέας των τριών κοριτσιών στο Σάουθπορτ.

Ποια είναι η αλήθεια; Ότι το 80% των κακοποιών που διαπράττουν βαριά αδικήματα (ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονιών, βιαιοπραγίες, ένοπλες ληστείες κ.λ.π.). είναι μη γηγενείς Βρετανοί.

Για την ακρίβεια η Βρετανία όπως και η Γαλλία και το Βέλγιο και η Ολλανδία και όποια χώρα στο παρελθόν είχε αποικίες πληρώνει την περίοδο της αποικιοκρατίας.

Διότι έχουν συγκεντρώσει στα εδάφη τους εκατομμύρια ανθρώπων προερχόμενων από τις πρώην αποικίες στους οποίους έχουν αποδώσει υπηκοότητα και πολιτικά δικαιώματα ακριβώς όπως αυτά των γηγενών πληθυσμών.

Δηλαδή ο Τζαμαϊκανός που ήρθε στη Βρετανία δε διαφέρει σε τίποτα από άποψη δικαιωμάτων από έναν Βρετανό του οποίου οι πρόγονοι βρίσκονται στη χώρα εκατοντάδες χρόνια.

Όσοι όμως έχουν ζήσει στην Βρετανία γνωρίζουν ότι οι Τζαμαϊκανοί έχουν συστήσει τις πιο σκληρές ένοπλες συμμορίες.

Οι συγκεκριμένοι είναι ένα παράδειγμα γιατί παρόμοια είναι η κατάσταση με όλες τις πληθυσμιακές ομάδες που προέρχονται από πρώην αποικίες.

Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν όλες οι χώρες που είχα στο παρελθόν αποικίες.

Διότι άλλο πράγμα το κράτος και άλλο το έθνος και όσο κι αν δεν αρέσει σε πολλούς αυτά τα δύο πρέπει να ταυτίζονται.

Τουλάχιστον σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτού του ψεύδους αφηγήματος η αστυνομία ανακοίνωσε πως ο δολοφόνος των τριών κοριτσιών έχει γεννηθεί στη Βρετανία και πως δεν αντιμετωπίζει τους φόνους ως τρομοκρατικό περιστατικό.

Η υπουργός Εσωτερικών, Ιβέτ Κούπερ, δήλωσε πως οι ταραχοποιοί αισθάνθηκαν «ενθαρρυμένοι από το περιστατικό αυτό για να υποκινήσουν φυλετικό μίσος».

Προσπαθούν επομένως να προσάψουν ταμπέλες σε οποιονδήποτε αντιδρά για το χάλι που έχει δημιουργηθεί στην χώρα του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »