Ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα είναι κλειστός από τις 18.00 το απόγευμα με εντολή της αστυνομίας λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης
Αντιεμβολιαστές και διαδηλωτές κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, πραγματοποιούν συγκέντρωση αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος. Οι συγκεντρωμένοι διαδηλώνουν εναντίον του εμβολίου κατά του κορονοϊού, των μέτρων της κυβέρνησης και του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Με τις Ελληνικές σημαίες και τα πανό στα χέρια,οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά του εμβολίου ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες δεν τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Μεταξύ άλλων, στο συλλαλητήριο καλεί η κίνηση «Ελεύθεροι Ξανά» που έχει συγκροτήσει ο γιατρός Φαίδων Βόβολης.



Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

Ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα είναι κλειστός από τις 18.00 το απόγευμα με εντολή της αστυνομίας λόγω της συγκέντρωσης. Οι συρμοί θα περνούν από το Σύνταγμα, ωστόσο δεν θα πραγματοποιούν στάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοινωνία 29.08.2021 – 08:4310
”Μαύρες” μέρες από Σεπτέμβρη για τα νέα μέτρα ανεμβολίαστων στην εστίαση

Η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη
Πάνω από 200 άτομα συγκεντρώθηκαν απόψε μπροστά από τον Λευκό Πύργο και στη συνέχεια πραγματοποιησαν πορεία διαμαρτυρίας για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί συγκεντρωμένοι κρατάνε ελληνικές σημαίες ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιοι, διοργανωτής είναι ο “Ελληνικός λαός”.

“Δεν θέλουμε καμία υποχρεωτικότητα γι’αυτό αγωνιζόμαστε στο δρόμο” φωνάζουν μεταξύ των συνθημάτων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »