Γράφουν και ξαναγράφουν τα ξένα ΜΜΕ, για αυτή την πολυαναμενόμενη 9η Μαΐου, Ημέρα Νίκης της Ρωσίας. Η μέρα που ο Πούτιν σύμφωνα με δυτικούς αξιωματούχους θα κηρύξει τον ολοκληρωτικό πόλεμο στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα ”The Daily Mail”, ο Πούτιν στέλνει με τον δικό του τρόπο το μήνυμα, το σημάδι…πως επρόκειτο να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα. Που το στηρίζουν αυτό; Γράφουν συγκεκριμένα: Το αεροσκάφος της «Κρίσης» Il-80 εθεάθη τις τελευταίες ημέρες πάνω από τη Μόσχα! 

Αυτό το αεροπλάνο θα επιτρέψει στον Πούτιν να συνεχίσει να ελέγχει τη Ρωσία κατά τη διάρκεια ενός πυρηνικού πολέμου, υπενθυμίζει η εφημερίδα.

Την ίδια στιγμή, Ρώσοι αξιωματούχοι λένε ότι το αεροπλάνο θα παρουσιαστεί σε χαμηλή πτήση στην ετήσια παρέλαση της 9ης Μαΐου στην Κόκκινη Πλατεία και ότι συμμετέχει σε μια πρόβα πριν από την παράσταση.

Από την άλλη, η βρετανική εφημερίδα ”The Times” αποκαλύπτει σύμφωνα με τα λεγόμενα της, το σχέδιο του Πούτιν για την 9η Μαΐου…

Σύμφωνα με αναλυτές, το Κρεμλίνο μπορεί να εκθέσει εκατοντάδες Ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής παρέλασης. Αναφέρεται ότι περίπου 500 Ουκρανοί κρατούμενοι μπορούν να οδηγηθούν μέσω της Κόκκινης Πλατείας στη Μόσχα.

Η εφημερίδα χρησιμοποίησε δύο Βρετανούς στρατιωτικούς που αιχμαλωτίστηκαν από τους κατακτητές στη Μαριούπολη ως παράδειγμα για το άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »