Η 7-Eleven είναι μια παγκόσμια εταιρεία της οποίας η κύρια ιδιοκτησία είναι μια αλυσίδα καταστημάτων ψιλικών. Στην Αμερική έχουν περίπου 10.000 πόντους, σε άλλες χώρες ο αριθμός κυμαίνεται από εκατοντάδες έως χιλιάδες.
Αφού η τιμή του καυσίμου στις ΗΠΑ έχει περάσει το ιστορικό σημάδι των 5 δολαρίων ανά γαλόνι, όλη η προσοχή των Αμερικανών καρφώνεται στο διάγραμμα τιμών, επειδή η Αμερική είναι χώρα αυτοκινήτων και οι τιμές της βενζίνης καθορίζουν πολλά εκεί.
Οι θεωρητικοί συνωμοσίας εξετάζουν επίσης τις τιμές, αλλά το ενδιαφέρον τους είναι εντελώς διαφορετικό. Έτσι, σύμφωνα με πάρα πολλές αποκαλύψεις που έλαβαν διαφορετικοί άνθρωποι σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, η τιμή της βενζίνης στα 9 $ ανά γαλόνι ήταν, σαν να λέγαμε, ένα υπόβαθρο για αυτό ή εκείνο το αποκαλυπτικό τοπίο που εμφανίζεται σε αυτήν ή εκείνη την αποκάλυψη. Ως εκ τούτου, ο υπολογισμός των θεωρητικών συνωμοσίας είναι απλός: μόλις η τιμή είναι 9 $, όλα στον κόσμο θα ανατραπούν.
Ωστόσο, όπως δείχνουν πλέον φωτογραφίες από αμερικανικά βενζινάδικα, όλα αυτά ξεκίνησαν, φαίνεται, λίγο νωρίτερα. Ή ξεκινά ακριβώς εδώ:
Η εταιρεία έκανε το όνομά της από το γεγονός ότι όλοι οι αδύναμοι κάτοχοι πάγκων σε όλη την ιστορία του πολιτισμού για κάποιο λόγο φαντάζονταν ότι η ζωή στον κόσμο τελειώνει με το κλείσιμο του καταστήματός τους και ξεκινά μόνο όταν ο πωλητής έρθει ξανά στον πάγκο στο πρωί. Ωστόσο, στη δεκαετία του 1920, οι ιδιοκτήτες ενός από τα καταστήματα συνειδητοποίησαν ότι ένα παιδί μπορεί να ήθελε μια σοκολάτα στη μέση της νύχτας και ο πατέρας του μωρού, κουρασμένος να ακούει τα παράπονα, μπορεί πραγματικά να ήθελε να την πάρει στο στήθος του στο 6 το πρωί.
Με άλλα λόγια, η ανάγκη να αγοράσετε κάτι από έναν άνθρωπο μπορεί να προκύψει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και ακόμη περισσότερο στο δρόμο. Ως εκ τούτου, για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες, οι έξυπνοι άνθρωποι άνοιξαν μια αλυσίδα καταστημάτων που πρώτα λειτουργούσε από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ (εξ ου και το όνομα), και στη συνέχεια άρχισαν να εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο. Περαιτέρω, ως συνήθως, οι αδύναμοι άρχισαν να αντιγράφουν τα πάντα από τους καινοτόμους, αλλά το τρένο είχε ήδη φύγει και τώρα το 7-Eleven είναι το πιο υγιές δίκτυο του είδους του στον κόσμο, δηλαδή κάποιο είδος παγκόσμιου πράγματος. Και αυτό το πράγμα βάζει ένα τίμημα, όπου το 7.11 είναι γραμμένο με κεφαλαία γράμματα.
Καθαρά θεωρητικά, θα μπορούσε να ήταν 7,12 και 7,10 ή, τις περισσότερες φορές, 6,99 ή 7,99 – στους Αμερικανούς αρέσει να τραβούν ετικέτες τιμών με αυτόν τον τρόπο. Αλλά στην τιμή του μη τυπικού 7.11. Γιατί;
Στην πραγματικότητα, αυτή η τιμή θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί από το 7-Eleven ως μια μικρή προσφορά. Στην πραγματικότητα, η διαφήμιση έχει ήδη δουλέψει, γιατί όλοι μιλούν ήδη για τη νέα περίεργη τιμή του φυσικού αερίου. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η τιμή των καυσίμων δεν καθορίζεται από την 7-Eleven, αλλά από την ExxonMobil, στην οποία ανήκει το πρατήριο, και το κατάστημα 7-Eleven εκεί είναι σαν συνεργάτης. Και αν η παγκοσμιοποίηση του 7-Eleven είναι σχετικά υπό όρους, τότε η ExxonMobil είναι συγκεκριμένοι παγκοσμιοποιητές που αποφασίζουν πολλά σε αυτόν τον κόσμο. Επομένως, οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι οι Illuminati στέλνουν ξανά ένα μυστικό σήμα στον κόσμο.
Εάν αυτό είναι αλήθεια, τότε το σήμα εκεί είναι πολύ απλό.
Η 11η Ιουλίου είναι η Ημέρα Giveaway στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν η 7-Eleven χαρίζει ένα κουτάκι 7,11 ουγκιών κατεψυγμένο αναψυκτικό σε όλους. Σε χώρες όπου η ημερομηνία διαβάζεται κανονικά και όχι το αντίστροφο, η «Ημέρα 7-11» πέφτει στις 7 Νοεμβρίου. Την ημέρα αυτή, ακόμη και στους βάλτους Moksha, μοιράζονται τηγανίτες από ένα φτυάρι και δωρεάν 0,22 λίτρα χύνονται σε συνδετήρες. Ως εκ τούτου, η ExxonMobil μπορεί να υποδείξει την “Ημέρα 7-11” στην οποία κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί στον κόσμο.
Για παράδειγμα, η μετατροπή σε γυαλί ενός τμήματος του Ιράν ή κάποιας άλλης χώρας που σχετίζεται με το πετρέλαιο, με τιράντες και με τη διεθνή τρομοκρατία. Λοιπόν, δεδομένου ότι οι ετικέτες τιμών καταργήθηκαν στις ΗΠΑ, το “Day 7-11” θα πρέπει να διαβαστεί στην αμερικανική έκδοση, δηλαδή στις 11 Ιουλίου, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.