Ο ΟΗΕ και ο «έτερος Καππαδόκης», το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι οι δύο οργανισμοί που εξουσιάζουν τον κόσμο και οι οποίοι στελεχώνονται από μέλη τα οποία μας κάνουν αδιακόπως μαθήματα περί της δημοκρατίας τους. Τα μέλη αυτά όμως δεν έχουν ψηφισθεί από κανέναν πλην όμως προβαίνουν φασιστικά σε κάθε πτυχή της ζωής των ανθρώπων. Τώρα βρίσκονται στην διαδικασία στο να δημιουργήσουν νέες πόλεις ή να αναδομήσουν τις ήδη υπάρχουσες και τις έχουν ονομάσει «πόλεις των 15 λεπτών».
Η ιδέα του νέου τύπου πόλεως είναι του καθηγητού της Σορβόννης Carlos Moreno το 2016 και ο οποίος βραβεύθηκε το 2021 με το διεθνές βραβείο Obel, του ιδρύματος (πληροφορίες στην ιστοσελίδα: obelaward.org/winner-2021) για την ιδέα του αυτή. Αυτό είναι πολύ λογικό καθόσον η ιδέα αυτή εξυπηρετεί την Νέα Τάξη. Η κεντρική ιδέα της πόλεως των 15 λεπτών είναι ότι οι βασικές ανάγκες των πολιτών θα ικανοποιούνται με μετακίνηση των πολιτών βάδην ή με ποδήλατο σε απόσταση που θα καλύπτεται χρονικά το πολύ σε 15 λεπτά. Τόσο θα εκτείνεται πλέον ο ζωτικός χώρος των ανθρώπων.
Αυτή η νέα αντίληψη των νεοναζί που στελεχώνουν τους δύο κύριους διεθνείς οργανισμούς στους οποίους γίνεται αναφορά περί των νέων πόλεων και των νέων συνθηκών ζωής προέκυψε λόγω της κλιματικής αλλαγής και λόγω του Κόβιντ-19 εξ αιτίας του οποίου απαγορεύθηκε η κυκλοφορία των πολιτών. Η «απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών» ονομάσθηκε “lockdown” στα βαρβαροελληνικά για να μην καταλαβαίνουν τα ζωντανά ότι ζουν σε δικτατορικά καθεστώτα αισχρού τύπου. Κατά την περίοδο του Κόβιντ-19 στην διάρκεια της οποίας εκπαιδεύτηκαν οι πολίτες να μην απομακρύνονται πολύ από τις κατοικίες τους, ήταν ένα πείραμα και συνάμα εκπαίδευση των πολιτών στις νέες συνθήκες ζωής που τους ετοιμάζουν, για το καλό τους όπως πάντα. Μέσω των νέων πόλεων των 15 λεπτών ουσιαστικά θ’ απαγορεύσουν για πάντα τις ελεύθερες μετακινήσεις των ανθρώπων, επομένως θα έχουμε τα νέα κλιματικά πλέον λοκντάουν – lockdown.
Ως ιδέα μπορεί ν’ ακούγεται ωραία σ’ αυτούς που δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους, ίσως και για λόγους κομπλεξισμού, αλλά οι συνέπειες θα είναι τραγικές για τις κοινωνίες εάν προλάβουν και δομήσουν πόλεις των 15 λεπτών. Το αστείο είναι ότι στην ιστοσελίδα του το WEF, και για δώσει κύρος στην ιδέα για τις πόλεις των 15 λεπτών, μνημονεύει τις αντιλήψεις του προγόνου μας, του Έλληνος Αριστοτέλους, ο οποίος θεωρούσε ότι ο «άνθρωπος είναι πολιτικόν ζώον» και η ζωή του πρέπει να είναι σε πόλεις κράτη. Μάλλον οι του ΟΗΕ και του WEF, ως αρνούμενοι κάθε διάλογο, βρίσκονται ακόμη στην περίοδο κατά την οποία δεν ισχύει γι αυτούς το «πολιτικόν» στην ρήση του Αριστοτέλους ως αρνητές της ελευθερίας των ανθρώπων.
Η διαστρέβλωση των απόψεων και των εννοιών, κυρίως της «πόλεως» και του «κράτους»,του Αριστοτέλους από τους μισέλληνες διεθνιστές είναι εντυπωσιακά κωμικοτραγική διότι ο Αριστοτέλης μιλούσε για πόλεις όπου οι κάτοικοι θ’ ανήκουν στην ίδια φυλή, την ίδια θρησκεία και τα ίδια ήθη και έθιμα και ο τίτλος του «πολίτου» δεν ήταν για όλους, όπερ σημαίνει ότι δεν ήταν όλοι ικανοί για να ψηφίζουν. Επίσης η πόλη – κράτος ήταν για να είναι πιο ελεύθεροι οι κάτοικοι ενώ τώρα οι διεθνιστές θέλουν να δουλοποιήσουν αισχρώς τα 500.000.000 γκόιμ που ελπίζουν ότι θ’ αφήσουν ζωντανά, κάνοντάς τους την χάρη να τ’ αφήσουν να υπάρχουν, και όχι να ζουν. Καμία δηλαδή σχέση δεν έχουν οι απόψεις του Αριστοτέλους με τον ΟΗΕ και το WEF. Εξ άλλου όταν τα έλεγε αυτά ο Αριστοτέλης αυτοί δεν είχαν επαρκές λεξιλόγιο για να εκφρασθούν, ίσως διότι ήταν απασχολημένοι σε βελανιδομαχίες με τους σκίουρους, με αποτέλεσμα την πνευματική τους υστέρηση. Μια υστέρηση την οποία τους την διορθώσαμε, όσο ήταν δυνατόν, εμείς οι Έλληνες. Είναι κωμικό να φανταστούμε ότι ο Σβάμπ διαβάζει Αριστοτέλη και ο Μητσοτάκης διαβάζει Σβάμπ.
Στην ιστοσελίδα του για το θέμα αυτό το WEF, με τα τρία εξάρια στο λογότυπό του, κάνει λόγο για δυστοπία, ουτοπία, ευτοπία. Ισχυρίζεται ότι το περιβάλλον στο οποίο ζουν οι άνθρωποι τώρα είναι δυστοπικό. Γι αυτό με την ιδέα των 15λέπτων πόλεων θέλουν να το μετατρέψουν σε ευτοπικό. Μας ενημερώνει ότι πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι στην Γη ζουν σε ανεπίσημους καταυλισμούς την στιγμή που, δυστοπικά, 130.000.000 ακίνητα στην Κίνα είναι άδεια. Η «ευτοπία» τους, στην οποία μας οδηγούν είναι πολεοδομικός όρος που τον επινόησε ο Σκώτος Πάτρικ Γκέντς ο οποίος λέει τον δημιούργησε από την ελληνική γλώσσα (αν μπορούσε ας τον επινοούσε στα αγγλικά) και σημαίνει «καλός τόπος» και είναι μεταξύ της δυστοπίας (κακός τόπος) και ουτοπίας (μη τόπος) στην οποία πρέπει η κοινωνία να μεταβεί από τους «χρηματικούς μισθούς στον ζωτικό προϋπολογισμό», που διευκολύνει την διατήρηση των ενεργειών, την οργάνωση του περιβάλλοντος ώστε να διατηρηθεί και να εξελιχθεί η ατομική, αστική και κοινωνική ζωή. Αυτό ακριβώς θέλουν να επιτύχουν με τις 15λεπτες πόλεις.
Στις 15λεπτες πόλεις Θα περιορίσουν δραστικά την χρήση των αυτοκινήτων μέχρις ότου απαγορευθεί παντελώς η ιδιοκτησία τους και η κυκλοφορία τους. Ο κάτοχος του αυτοκινήτου θα ζητά άδεια και έγκριση από τον Δήμο στον οποίο θα είναι δηλωμένο το αυτοκίνητο για να το κυκλοφορήσει, θα παρακολουθεί ο Δήμος με κάμερες συνεχώς το αυτοκίνητο και τον κάτοχό του, τις διαδρομές του αλλά και τους συνεπιβάτες του. Θα τοποθετηθούν πύλες ελέγχου εισόδου – εξόδου των αυτοκινήτων στους τομείς, όπως στα στρατόπεδα ή στα διόδια. Αυτό έχει γίνει ήδη σε πόλη στην Ευρώπη όπως θα δούμε παρακάτω και δεν είναι πλέον φαντασία. Ανάλογα με τις παραπάνω παραμέτρους ο και οδηγός του αυτοκινήτου θα πιστώνεται βαθμούς στο σύστημα κοινωνικής πίστωσης. Ζήτω η δημοκρατία τους.
Οι 15λεπτες λοιπόν νέες πόλεις που ονειρεύονται για να μαντρώσουν τα θύματά τους, εκτός από την άμεση απαγόρευση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων θα έχουν συνέπειες όπως π.χ.. Την καταστροφή των σχέσεων των ανθρώπων που θα ζουν πιο μακριά από 15 λεπτά με το ποδήλατο. Την καταστροφή των παραδόσεων των εθνών. Την καταστροφή των χωριών και την απαγόρευση των ιδιωτικών αγροτικών επιχειρήσεων, κάτι που θεσπίστηκε να ισχύσει από το 2030. Τον απόλυτο έλεγχο και παρακολούθηση των ανθρώπων. Την επιβολή των αναγκών τους(!!!). Το κλείσιμο των μικρών, των προσωπικών επιχειρήσεων. Την αύξηση της γραφειοκρατίας. Την αύξηση των ρουφιάνων με αποτέλεσμα την διάλυση του κοινωνικού ιστού άρα επιβολή τυραννίας για την διατήρηση της τάξεως. Και πολλές άλλες οι οποίες θα καταστρέψουν την ζωή των ανθρώπων λόγω φυσικά της κλιματικής αλλαγής για την οποία φταίνε όπως πάντα οι άνθρωποι. Αξιοσημείωτο είναι ότι πουθενά δεν αναφέρονται για τις θρησκευτικές ανάγκες των πολιτών!.
Ήδη, ξεκίνησε ανάλογο πείραμα στην πόλη της Οξφόρδης και για να ξεκινήσει το πείραμα αυτό οι δημοτικοί σύμβουλοι της πόλεως αποφάσισαν, σαν «ειδικοί» που μάλλον θα είναι, ότι υπάρχει κλιματική αλλαγή και είναι ανθρωπογενής. Αυτό τους έθεσε σε εγρήγορση και βάλθηκαν να σώσουν τον πλανήτη, ενώ εμείς στην Ελλάδα βρισκόμαστε ακόμη στην φάση «καλαμάκια». Το πρώτο μέτρο που πήρε ο Δήμος εκεί είναι ο περιορισμός της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων επιτρέποντας τα να βγαίνουν εκτός των ορίων του τομέα τους, για αρχή, 100 ημέρες τον χρόνο. Η τοποθέτηση πυλών ελέγχου της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων δημιούργησε στην πόλη αντιδράσεις και παρατράγουδα, χειρότερα της Πάνιας, γι αυτό ο Δήμος αποφάσισε την επιβολή δημοκρατικών προστίμων στους χρήστες αυτοκινήτων. Ένας δημοκράτης σύμβουλος του Δήμου της Οξφόρδης που ανήκει σε δημοκρατικό κόμμα και εμφορούμενος με δημοκρατικές ιδέες εξέφρασε την άκρως δημοκρατική άποψη ότι «θέλουν δεν θέλουν οι κάτοικοι θα υπακούσουν και θα προσαρμοστούν».
Προς το παρόν γίνονται και δικαστήρια στην Οξφόρδη για το αν υπάρχει κλιματική αλλαγή, αυτό σημαίνει ότι έρχεται η απαγόρευση τού να έχει κάποιος διαφορική αντίληψη από τους τυράννους του, ώστε να εξακολουθήσουμε να ψηφίζουμε νομίζοντας ότι επιλέγουμε ελεύθερα τους ηγέτες μας έστω και αν αποδεδειγμένα είναι ειδικών ικανοτήτων.
Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως. Σε κάποιες πόλεις δεν είναι δυνατή η δημιουργία τέτοιων 15λέπτων τομέων στις γιγαντοπόλεις, όπως π.χ. η Αθήνα, λόγω δόμησης και υπερπληθυσμού. Αυτοί όμως έχουν την λύση και για τα δύο. Σεισμός. Γι αυτό άλλωστε θα μας προειδοποίησαν οι φωτισμένοι γέροντες της Ορθοδοξίας για μεγάλους σεισμούς στο μέλλον. Ο τεχνητός σεισμός είναι ένα μέσον για να επιτύχουν στα σχέδιά τους.
Οι πόλεις των 15 λεπτών που θέλουν να επιβάλουν ο ΟΗΕ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι ένα απάνθρωπο σύστημα απολύτου ελέγχου των μαζών που στερεί ακόμη μια ελευθερία σύμφωνα με την Χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Την ελεύθερη μετακίνηση. Τα κλιματικά lockdowns είναι η αρχή για να περιορίσουν τους πολίτες σε περιορισμένο χώρο γύρω από την κατοικία του. Το επόμενο βήμα είναι να περιορίσουν τον χώρο της ίδιας της κατοικίας του διότι δεν χρειάζεται τόσο χώρο, αλλ’ αυτό δεν το ξέρουν οι πολίτες . Ο ψεκασμένος Σβάμπ θα τους ενημερώσει. Με τις 15λεπτες πόλεις θέλουν να ισοπεδώσουν κάθε ελευθερία σώματος και πνεύματος μέχρι να τους παραδώσεις την ψυχή σου, αν προλάβουν.