Ο κυβερνήτης Ron DeSantis ανακοίνωσε σχέδια για την εισαγωγή της θανατικής ποινής για οποιονδήποτε καταδικαστεί για παιδεραστία στη Φλόριντα.

Σε μια ομιλία του, ο DeSantis περιέγραψε τα σχέδια να δουν την επαναφορά της θανατικής ποινής για τους παραβάτες σεξουαλικής συμπεριφοράς παιδιών.

 

 

Thepostmillennial.com αναφέρει: “Είπαν ότι το Σύνταγμα δεν επιτρέπει τη θανατική ποινή για οτιδήποτε λιγότερο από μια ανθρωποκτονία”, ξεκίνησε ο DeSantis, αναφερόμενος σε ένα Ανώτατο Δικαστήριο πριν από μια δεκαετία.

“Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι έχεις κάποια από αυτά τα σεξουαλικά αρπακτικά που θα κακοποιήσουν αυτά τα πολύ μικρά παιδιά, θα το κάνουν κατά συνήθεια, και σκέφτομαι απλά ότι καταστρέφεις τις ζωές αυτών των παιδιών – αυτά είναι αθώα παιδιά”.

Ο DeSantis συνέχισε προτείνοντας ότι το σημερινό Ανώτατο Δικαστήριο “δεν θα διατηρήσει” την προηγούμενη απόφαση, οπότε η κυβέρνησή του θα αρχίσει να “διερευνά τρόπους για να διευκολύνει” τη θανατική ποινή για τέτοιους εγκληματίες, μια πρόταση που έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους.

“Καταλαβαίνουμε ότι θα είναι μια πρόκληση”, συνέχισε, “αλλά νομίζω ότι είναι ώριμο για εμάς να αμφισβητήσουμε μια απόφαση που δεν ήταν καλά μελετημένη”.

“Αυτό που ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε, ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο Ανώτατο Δικαστήριο, είναι ότι θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η ελάχιστη ποινή για αυτά τα αρπακτικά που βιάζουν αυτά τα νεαρά παιδιά, είναι ότι θα τους επιβληθεί τουλάχιστον ισόβια κάθειρξη, διότι θα ξαναπαρανομήσουν αν τους αφήσετε ξανά στους δρόμους”.

“Αυτοί οι άνθρωποι δεν νοιάζονται”, δήλωσε ο DeSantis για τους σεξουαλικούς εγκληματίες ανηλίκων, αναφερόμενος σε αυτούς ως “τους χειρότερους των χειρότερων”.

“Είναι αμετανόητοι, δεν νοιάζονται για αυτά τα παιδιά- θα κάνουν ό,τι μπορούν για να χορτάσουν εις βάρος πολύ πολύ ευάλωτων ανθρώπων”.

Η Φλόριντα έχει επί του παρόντος μερικές από τις αυστηρότερες ποινές και περιορισμούς για τους σεξουαλικούς παραβάτες στη χώρα, με την τελευταία ανακοίνωση να αποδεικνύει ότι ο DeSantis είναι έτοιμος να πάει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »