Αυτοκινητοπομπή, αποτελούμενη από 10 οχήματα, συνοδεία της αστυνομίας, πορεύτηκε στο Δικαστήριο

Εφτασε, μετά τις 13:00 (ώρα Νέας Υόρκης), στο δικαστήριο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να παρακολουθήσει τη διαδικασία.

Ο πρώην πρόεδρος χαρακτήρισε «σουρεαλιστικό» το γεγονός ότι πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστή Χουάν Μέρτσαν, ενώ είχε ζητήσει προηγουμένως την αλλαγή τοποθεσίας της δίκης.

Καθώς πορευόταν προς το δικαστήριο, ο Τραμπ έγραψε στην πλατφόρμα που κατέχει στα κοινωνικά δίκτυα, Truth Social τα εξής: «Πηγαίνοντας στο δικαστήριο του Μανχάταν. Μοιάζει τόσο σουρεαλιστικό. Ουάου, θα με συλλάβουν, δεν το πιστεύω. Δεν πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει στην Αμερική. Κάντε την Αμερική ξανά σπουδαία (MAGA)».

trumpsocial

Με την άφιξη του Τραμπ στο δικαστήριο ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, δηλαδή τέθηκε υπό κράτηση από τις αστυνομικές αρχές προτού του απαγγελθούν κατηγορίες. Αρχικά πέρασε τη διαδικασία των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 

Στη συνέχεια, θα του παραδώσουν τον φάκελο με τις κατηγορίες οι οποίες του απαγγέλλονται με πληροφορίες να κάνουν λόγο για έως και τριάντα τέσσερις κατηγορίες για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς. Ύστερα θα πάει στον 15ο όροφο του κτιρίου ώστε να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Αυτοκινητοπομπή, αποτελούμενη από 10 οχήματα, συνοδεία της αστυνομίας, πορεύτηκε στο Δικαστήριο, ακολουθώντας τον Τραμπ.

edcf0a0b-92fe-45c2-8fb7-eadfca0eecfc

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »