Η τροχιά του αμερικανικού δορυφόρου δεν περνούσε πάνω από την Ουκρανία (χάρτης)

Αναστάτωση προκλήθηκε στους κατοίκους του Κιέβου καθώς μία τεράστια λάμψη φώτισε για λίγα δευτερόλεπτα τον νυχτερινό ουρανό της πρωτεύουσας κάτι το οποίο οι Αρχές απέδωσαν σε πτώση δορυφόρου της NASA που κάηκε κατά την είσοδό του στην ατμόσφαιρα.

Οι κάτοικοι του Κιέβου όμως δεν έχουν πειστεί καθώς κάποιοι από αυτούς κατέγραψαν κάτι εντελώς διαφορετικό να μεταφέρεται από φορτηγό του Στρατού.

Έμοιαζε με μικρό ιπτάμενο δίσκο…

Το σίγουρο είναι πως δεν πιστεύουν ότι πρόκειται για δορυφόρο αλλά για ΑΤΙΑ (που σημαίνει Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενο, τίποτε παραπάνω, τίποτε παρακάτω για να μην υπάρχει παρεξήγηση).

Συν τοις άλλοις αν κάποιος παρατηρήσει την τροχιά του δορυφόρου της ΝΑSA ο οποίος υποτίθεται πως έπεσε στην Ουκρανία, θα παρατηρήσει απλούστατα ότι η τροχιά του δεν περνούσε από τους ουκρανικούς ουρανούς.

Aκόμα και η ίδια η ΝΑSA διαψεύδει ουσιαστικά το Κίεβο.

Ο Rob Margetta από το Γραφείο Επικοινωνιών της NASA δήλωσε στο BBC ότι ο δορυφόρος βρισκόταν ακόμη σε τροχιά τη στιγμή που παρατηρήθηκε η λάμψη και θα εισερχόταν ξανά στη γήινη ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Η NASA και το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ συνέχισαν να παρακολουθούν τον RHESSI».

 

 

Την θεωρία της πτώσης δορυφόρου της ΝΑSA υποστήριξε ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης του Κιέβου, Σερχίι Πόπκο, σε ανάρτησή του στο Telegram.

«Γύρω στις 22:00, παρατηρήθηκε η λάμψη αντικειμένου στον ουρανό του Κιέβου», έγραψε ο Πόπκο σε ανάρτησή του στο Telegram. «Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, το φαινόμενο αυτό ήταν αποτέλεσμα της πτώσης δορυφόρου της NASA στη Γη», συμπλήρωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »