Έχουν όμως ένα βόλι τα μικρά κόμματα που θα μπουν στη Βουλή. Αν χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή αυτό το ένα και μοναδικό βόλι που διαθέτουν, μπορούν να διαλύσουν τους κύριους προσεχείς σχεδιασμούς του συστήματος (πάντα διά του πρωθυπουργού), που είναι: α. η παράδοση του Αιγαίου στους Τούρκους β. η τροποποίηση του Συντάγματος ώστε να κλείσει κάθε παραθυράκι ελευθερίας του λαού, που αφήνει ανοιχτό το τωρινό Σύνταγμα.

Και αυτό ακόμα το βόλι που  έχει δοθεί εκ του Συντάγματος στα μικρά κόμματα, αν τα καταφέρει ο Μητσοτάκης να πραγματοποιήσει τους σχεδιασμούς των πραγματικών εντολέων του, με την σχεδιαζόμενη τροποποίηση θα τους αφαιρεθεί.

Και ποιο είναι αυτό το βόλι; Είναι το ότι αν στα επίμαχα ψηφίσματα, αντί να επιλέξουν «ναι, όχι, παρών ή αποχή», παραιτηθούν ως κομματικοί σχηματισμοί εξ ολοκλήρου, έστω και αν μερικοί βουλευτές τους αρνηθούν ή αυτομολήσουν προς το «ναι» εντασσόμενοι στην Ν.Δ. τότε, βάσει του Συντάγματος διαλύεται η Βουλή και προκηρύσσονται νέες εκλογές.

Νομίζετε  ότι σε αυτές  ο λαός θα ψηφίσει το ίδιο; Το κόμμα που θα επιτελέσει μια τέτοια πατριωτική πράξη, μπορεί να βγει  πρώτο στις  εκλογές που θα ακολουθήσουν. Ή να γίνουν άλλες καταστάσεις, που δεν μπορούμε τώρα να τις προβλέψουμε, που θα διαφυλάξουν την Ελλάδα από αυτές τις καταστροφικές για το μέλλον της προδοτικές ενέργειες. Κι  ας είμαστε σίγουροι ότι όσα πατριωτικά κόμματα «λουφάξουν» την κρίσιμη ώρα, με φτηνές δικαιολογίες  για ηλιθίους, χάνονται ως κατάπτυστα  από προσώπου της πολιτικής παλαίστρας, οριστικά  και αμετάκλητα.

Το πρόβλημα είναι ότι από όσα πατριωτικά κόμματα και ενώσεις κομμάτων πρόκειται να κατέλθουν σε αυτές τις εκλογές, κανένα δεν έχει δηλώσει μέχρι τώρα ότι θα χρησιμοποιήσει το βόλι που κατέχει (την παραίτηση), την κατάλληλη ώρα. Και πρέπει να  απαιτήσουμε να το δηλώσουν και μάλιστα εγγράφως, προκειμένου να τα ψηφίσουμε. Αν δεν το δηλώσουν όλα, πρέπει με νύχια και με δόντια να στηρίξουμε εκείνα που θα δηλώσουν ότι θα παραιτηθούν κυρίως προ της προδοσίας του Αιγαίου και οπωσδήποτε με έγγραφη διακήρυξη/δήλωση.

Και…  «φωνή της λογικής»  γιατί τόση ηττοπάθεια; Τι κι αν έχουν σχεδιάσει από χρόνια την παράδοση του Αιγαίου; Έτσι που το εκφράζεις μοιάζει σαν να το αποδέχεσαι. Εδώ και τώρα, αποφασισμένοι,  πρέπει να βρούμε τρόπους  να ανατρέψουμε αυτόν τον θανάσιμο για το μέλλον της πατρίδας μας σχεδιασμό! Και, συν Θεω, θα το καταφέρουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »