Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ο κομματικός ¨μισθοφορικός στρατός ¨ της ΝΔ  να αντιμετωπίσει στο πεδίο 8.000.000 Πολίτες που δεν την ψήφισαν , είτε Άμεσα ( ψηφίζοντας άλλα κόμματα ) , είτε Έμμεσα ( ως μέλη της μεγαλύτερης ΑΠΟΧΗΣ που καταγράφηκε ποτέ)

Είμεθα σε θέση να γνωρίζουμε ότι ¨ με Εντολή ¨ του ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΗΓΕΤΗ των Πατριωτικών Δυνάμεων ( εκ δεξιών της ΝΔ ) σπεύδουν ήδη σε δικηγορικά γραφεία χιλιάδες ψηφοφόροι και μέλη των πολιτικών κομμάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ , «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» και ΝΙΚΗ ( και όχι μόνο ) για να καταθέσουν μηνύσεις και αγωγές, αφού οι δημόσιες τοποθετήσεις και υπαινιγμοί αρκετών δημοσιογράφων , πολιτικών αναλυτών , νομικών κτλ ότι είναι ¨Ακροδεξιά μορφώματα , φασίστες¨ , Νεοναζί κ.α επειδή είχαν αποφασίσει και τελικά ψήφισαν ως πολίτες τα ανωτέρω κόμματα ( εν προκειμένου ) όχι μόνο δεν αντιβαίνει στο ρατσιστικό νόμο (4285/2014 ) αλλά παραβιάζει κάθε σχετική διάταξη και νόμο κοινωνικής ελευθερίας και ατομικών δικαιωμάτων  .

 Οι μηνυτές ισχυρίζονται ότι αντιμετωπίζονται στην εργασία τους , στις κοινωνικές τους επαφές , στο περιβάλλον όπου ζουν και διαβιούν , ακόμα και στην οικογένειά τους , ως ¨κοινωνικά μιάσματα ¨ , ως άτομα προβληματικά και συνάμα επικίνδυνα για την κοινωνία , νιώθουν εξαιρετικά  άβολα , ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα , ακόμα και η ζωή τους από μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων .

Σημ 1- Για την κίνηση της διαδικασίας  χρειάζεται για τα μέλη βεβαίωση εγγραφής μέλους από την Γραμματεία του κόμματος και για τους ψηφοφόρους τρεις μαρτυρικές καταθέσεις ότι «Εμπιστευτικά γνώριζαν τι κόμμα ψήφισαν … κι ότι πλέον διαπιστώνουν …»

 

Σημαντ. Σημ . Ο Η. Κασιδιάρης είναι ένας απλός ¨Δεκανέας¨ που δεν ελέγχει πάνω από 50-60 άτομα και ως εκ τούτου , χρησιμοποιείται επικοινωνιακά από τους μηνυόμενους ια τους λόγους που αντιλαμβανόμαστε .

Υγ. Σε σχετική σύσκεψη για το θέμα , αναφέρθηκε «χάριν αστεϊσμού» , ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ σε Κυβέρνηση Πατριωτικών Κομμάτων, ίσως γινόταν Υφυπουργός εωτερικών με αποκλειστική αρμοδιότητα τις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις .

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »