Κύριε, κύριε, κύριεεε…
Την ατομική ευθύνη και τα… μάτια σας.
Τον τελευταίο χρόνο και ειδικότερα τους τελευταίους μήνες, το μότο που επικρατεί παντού, είναι το «νού σας -(ρεμάλια)- στην… “ατομική” σας ευθύνη» που πρέπει ο κάθε ένας να έχει ως “σφραγίδα” στον εγκέφαλό του, διότι από αυτή εξαρτάται, η ζωή του, η ζωή των παιδιών του, η ζωή του/της συζύγου του, ή ζωή του περίγυρού του, η ζωή των άλλων, η οικονομία, η παιδεία, η υγεία, ο τουρισμός… η παγκόσμια ειρήνη.
Η «ατομική ευθύνη», φαίνεται/αποδεικνύεται στους… άλλους “ευσυνείδητους” ατομικοευθυνάκηδες, με την μασκοφορία/φιμωτροφορεία, με την κρατωαποστασία, με την τρυποεμβολία, με την υπακουοφοβία, με την μενουμεασφαλεία, με την περιορισμοσπιτία, με την …μενουμεμαλακία.
Αν εσύ λοιπόν είσαι «ασυνείδητος» τότε οι κρατικο-πατερούληδες και κρατικο-μητερούλες σε συνετίζουν με διάφορες τιμωρίες/ποινές ανάλογα το βάρος της ανυπακοής σου.
Παράλληλα δε, επειδή είναι και “παιδαγωγοί” οι “άνθρωποι”, σου παρέχουν και καθημερινά πανάκριβα τηλεοπτικά κορονομαθήματα μέσω των διδασκαλοδημοσιογράφων που -οι καημένοι- τους βγαίνει το λάδι στο να σου κάνουν καθημερινή εγκεφαλομπουγάδα.
Το κακό βεβαίως με πολλούς από τους ¨TVμαθητές¨ είναι πως το μυαλό τους είναι βαθιά “λεκιασμένο” και δεν καθαρίζει με τίποτα το άτιμο.
Ούτε με τηλεχλωρίνη, ούτε με αυστηροσυστάσεις, ούτε με ιατροσυστρατεύσεις, ούτε με ανυπακουοπρόστημα, ούτε …
Και έτσι η μπουγάδα πάει στράφι.
Επίσης αυτοί οι “ξεροκέφαλοι” και «ανεκπαίδευτοι μαθητές» είναι συνεχώς «άτακτοι» και “κοπανατζίδες” “αναθεμά” τους και κάνουν και πολλές ερωτήσεις βρε παιδάκι μου.
Να!!! για παράδειγμα, συνεχώς ρωτάνε και λένε.
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Πόσοι από τους 300 του κυνοβουλίου έχουν κολλήσει/νοσήσει/μπολιαστεί?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Πόσοι από τους υπουργούς έχουν μπολιαστεί?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Ο ανεψιός δημαρχούκος και η δημαρχέσα του έχουν μπολιαστεί? Ο γιατρούκος περιφερειάρχης και η περιφερειάρχεσά του έχουν και αυτοί μπολιαστεί?
-Από όλες τις περιφέρειες και τους δήμους σε όλη την επικράτεια, πόσοι δημαρχούκοι και περιφεριαρχούκοι έχουν κολλήσει, νοσήσει, μπολιαστεί?
-Κύριε, κύριεεε, κύριεεε? Πόσοι από την επιτροπή ¨ειδικών¨, ήταν ή είναι θετικοί? είχαν ή έχουν νοσήσει ή έχουν μπολιαστεί?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Πόσοι από τους εκατοντάδες ακριβοπληρωμένους διδασκαλοδημοσιογράφους των καναλαρχοσχολείων έχουν ¨κολλήσει μέχρι τώρα τον ιό¨ ή έχουν ¨νοσήσει¨ ή έχουν νοσηλευτεί ή έχουν μπολιαστεί?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Πόσοι από τους μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους που έκαναν το μπόλι, ¨έφυγαν¨ και εσείς το αποδώσατε στην …προχωρημένη ηλικία τους ή στα υποκείμενά τους και πόσοι από αυτούς της ίδιας ηλικίας που δεν το έκαναν δεν ¨έφυγαν¨?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί όσοι κάνουν το ¨θαυματουργό¨ μπόλι μπορούν να ξανακολλήσουν? Να γίνουν φορείς? Να μεταδώσουν? Γιατί ενώ το κάνουν δεν αποκτούν ανοσία? Και αφού δεν …, τότε γιατί πρέπει να το κάνουν το ρημάδι?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί όσοι περισσότεροι μπολιάζονται, και φορούν και μάσκες, τόσο περισσότερες περιοχές απομονώνονται και τόσο περισσότερο ανεβαίνουν οι επιμολύνσεις στην κοινότητα και ο e-ός εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί σε κράτη που μπολιάστηκε τεράστιος αριθμός των κατοίκων τους όπως η Αγγλία, το Ισραήλ, κ.λπ., σε αυτά τα κράτη ο e-ός θέριεψε και θερίζει σαν πολυβόλο?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί διαδίδουν πως ο eός μεταδίδεται εύκολα, ακόμα και με την απλή αναπνοούλα μας, διότι όπως μας λένε και μας ενημερώνουν αυτός «καβαλικεύει» στα σωματίδια του αέρα που αναπνεύουμε και «ταξιδεύοντας σε πρώτη θέση» έρχεται …συστημένος και μας μολύνει, όταν “όλοι” γνωρίζουν πως αυτός είναι αναερόβιος και άμα εκτεθεί έστω και για λίγο στο περιβάλλον αυτός γρήγορα ¨στεγνώνει¨ και κακαρώνει? Α!!! ναι. Συγνώμη καλέ μου κύριε, μου διέφυγε πως αυτός μπορεί να φοράει, …”σκάφανδρο και ειδική στολή”.
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί λέτε ότι εμπιστεύεστε απόλυτα τις εταιρίες παρασκευής των μπολίων και επίσης, γιατί συνεχίζετε να λέτε πως αυτές είναι έγκυρες και αξιόπιστες και …φιλάνθρωπες, όπως και τα προιόντα τους, όταν απ΄ότι φαίνεται ενθυλάκωσαν/παντελόνιασαν εκατομμύρια ή δις -στο σύνολο- ευρώ και dollars από τα κράτη για παραγγελίες και τώρα κάνουν την …πάπια, εξοργίζοντας ακόμα και τους …μέχρι χθες “αδερφικούς” τους “κεφαλοκυνηγούς” και Partners ?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί όλοι εσείς οι «δάσκαλοι και καθοδηγητές» σε όποια θέση και αν βρίσκεστε κάνετε πως αγνοείτε την δική σας ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ αλλά και την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ που αφορά τις θεσούλες σας και τους κλάδους σας για όλα τα παραπάνω ?
-Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί με τιμωρείτε και δεν απαντάτε σε τίποτα από αυτά που σας ρωτάμε?
Κύριε, κύριε, κύριεεε? Γιατί οσμίζομαι πως σύντομα, όπως το πάτε, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει, όσο και αν αυτό σας φαίνεται αδύνατον?
Ένας “κακός¨ σας… μαθητής με το ονοματεπώνυμό του, χωρίς φίμωτρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »