‘Bράζει” η κοινωνία.

Τρομερά και φοβερά πράγματα καταγγέλλει Τουρκάλα σε βίντεο, για το φοβερό κακό που xτυπάει την Τουρκία εδώ και ημέρες, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ασύστολα ψέμματα περί του πραγματικού αριθμού των νεκρών.    

“Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν 400 με 500 νεκρούς από τον Covid-19 στην Τουρκία μέσα μόνο σε μία ημέρα, ενώ οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν 600 άτομα για δημοσιοποίηση των τεράστιων προβλημάτων σε κοινωνικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον COVID19.

Νέα μέτρα κατά της πανδημίας απαιτεί ο Τούρκος υπουργός υγείας 

Η Τουρκία πρέπει να εφαρμόσει αυστηρά μέτρα για να σταματήσει η διάδοση του κορωνοϊού”, ανέφερε o υπουργός Υγείας της Τουρκίας Φαχρέτντ Κότσα.

“Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κατάσταση πριν από τις 10 Μαρτίου”, δήλωσε o Κότσα, αναφερόμενος στην ανακοίνωση της πρώτης περίπτωσης ασθενούς με COVID-19.

“Οι επόμενες μέρες, είτε θέλουμε είτε όχι, θα είναι σίγουρα διαφορετικές”, συνέχισε ο ίδιος.

Ο υπουργός υγείας ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο αριθμός των νέων περιπτώσεων κορωνοϊού είχε αυξηθεί κατά 2.069, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των διαγνωσθέντων να ανέρχεται σε 5.698. Ο αριθμός των θανάτων ανθρώπων με τον ιό στην Τουρκία αυξήθηκε σε 92, αφού 17 άνθρωποι πέθαναν την Παρασκευή. 

“Αποκάλυψη τώρα” στην Τουρκία: Ο Ερντογάν κρύβει των πραγματικό αριθμό των νεκρών σε Συρία-Λιβύη

“Η κοινωνική ζωή πρέπει να ρυθμιστεί για να ελαχιστοποιηθεί η κινητικότητα”, δήλωσε o Koca κατά τη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε “η διαπροσωπική επαφή πρέπει να ελαχιστοποιηθεί και για το σκοπό αυτό, οι ώρες εργασίας, οι εργάσιμες μέρες και οι διακοπές πρέπει να αναπροσαρμοστούν”.

Πρόκειται όμως για ασύστολα ψεύδη, διότι η κατάσταση σύμφωνα με πηγές είναι τραγική, οι νεκροί δεν ανταποκρίνονται στο αριθμό που αναφέρει το υπουργείο υγείας, και η οργή φουντώνει στο εσωτερικό της χώρας, με τους Ιμάμηδες να διακηρύττουν ότι τους τιμωρεί ο Αλλάχ για τις αμαρτίες τους! 

Νωρίτερα την Παρασκευή, ο υπουργός Εσωτερικών Süleyman Soylu περιέγραψε αυστηρότερα μέτρα για τη μείωση της κινητικότητας, σε ξεχωριστή δήλωση.

“Κανένας Τούρκος πολίτης δεν πρέπει να πληρώσει για ένα τεστ”, δήλωσε ο ίδιος. Τα τεστ περιορίζεται στα εργαστήρια που έχουν εξουσιοδοτηθεί από το υπουργείο, καθώς οι μη εξουσιοδοτημένοι έλεγχοι από άτομα ή οντότητες καθιστούν τις μελέτες προσαρμογής και την παρακολούθηση των επαφών πιο δύσκολη”, πρόσθεσε ο υπουργός.

Η Τουρκία εισήγαγε περίπου 350.000 πρόσφατα τεστ από την Κίνα που μειώνουν δραστικά τους χρόνους δοκιμών και έχει σε απόθεμα περισσότερα από ένα εκατομμύριο τεστ ταχείας διάγνωσης που θα χρησιμοποιηθούν στον έλεγχο σε όλη τη χώρα.

Η ουσία είναι ότι εφόσον το καθεστώς κρύβει τους πραγματικούς αριθμού,ς όλα τα ενδεχόμενα θα είναι ανοικτά από τους Τούρκους πολίτες, οι οποίοι πλέον είναι εξοργισμένοι με τον πρόεδρο Ερντογάν και το καθεστώς του.

Την ίδια στιγμή το υπουργείο υγείας στην Άγκυρα ανακοινώνει ψευδώς όπως φαίνεται ότι μόνο 92 άνθρωποι έχουν πεθάνει από την πανδημία μέχρι τώρα.

Τα τουρκικά ιδιωτικά νοσοκομεία μετά την απόφαση του Ερντογάν να γίνουν όλα σημεία αναφοράς της πανδημίας, απαιτούν καλύτερη αποζημίωση από το υπουργείο Υγείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »