Έκαναν σύμβαση με «Εταιρεία Χαφιέδων»!
H κυβέρνηση πλέον διολισθαίνει σε επικίνδυνες ατραπούς αντιγράφοντας και εφαρμόζοντας μεθόδους ολοκληρωτικών καθεστώτων με αφορμή την «Τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό»!

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες κυβερνητικών πηγών, από τον Σεπτέμβριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) θα πλημμυρίσουν με χαφιέδες, οι οποίοι κατ’ευφημισμόν χαρακτηρίζονται από τις κυβερνητικές πηγές ως «μυστικοί επιβάτες» και οποίοι θα έχουν ως δηλωμένο βασικό έργο «την τήρηση των μέτρων για τον Covid-19» αλλά ουσιαστικά θα καταγράφουν τις αντιδράσεις των επιβατών κατά της κυβέρνησης!

Επίσημα δηλώνεται ότι «σκοπός τους θα είναι να καταγράφουν τα παράπονα των πολιτών και τα προβλήματα που εντοπίζονται κυρίως στα λεωφορεία, αλλά και στα υπόλοιπα Μέσα», δηλαδή το Μετρό, τα τρόλεϊ, τον ηλεκτρικό, τα ΚΤΕΛ κλπ.

Στην ουσία θα καταγράφουν το επίπεδο αντίδρασης των πολιτών, θα δίνουν ημερήσιες αναφορές και βάσει αυτών θα σχηματίζεται ένα τεράστιο data base, το οποίο θα συνεκτιμάται από την κυβέρνηση και τους ξένους συμβούλους της για το επίπεδο της αντίδρασης κατά της κυβερνητικής πολιτικής εντός της κοινωνίας!

Κανείς δεν θα γνωρίζει την ταυτότητά τους, εκτός από ένα στενό κύκλο στελεχών του Μαξίμου, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΕΥΠ.

Τέλος, οι εν λόγω επιβάτες είναι υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρείας, η οποία έχει υπογράψει σχετική σύμβαση με το υπουργείο Μεταφορών.

Το ερώτημα είναι ποια είναι αυτή η εταιρεία, ποια είναι τα στελέχη της, πόσα πληρώνεται, με ποιες διαδικασίες επιλέχθηκε, βάσει ποίου προγράμματος και εν τέλει, αν είναι νόμιμη η κατασκοπεία και ο χαφιεδισμός των πολιτών. Αν και ξέρουμε την απάντηση ήδη από το ΣτΕ: «Νόμιμο και συνταγματικό». Την είδαμε και στα Μνημόνια και στα εμβόλια…

Όμως επειδή πλέον η κατάσταση θυμίζει όχι την χούντα, γιατί ποτέ δεν διανοήθηκε η ελληνική χούντα να κάνει τέτοια πράγματα, αλλά τα σταλινικά καθεστώτα τύπου Τσαουσέσκου, μήπως κάποιοι θα πρέπει να αναρωτηθούν «Πού μας οδηγούν;».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »