Κάπου εδώ ή κάπου πιο κοντά, σε χρονική απόσταση, το μύθευμα του επιτελικού κράτους του πιο ανάλγητου, νοσηρού, εγκεφαλικά “νεκρού” πρωθυπουργεύοντος, λαμβάνει τέλος. Μαζί με δαύτον, λαμβάνει τέλος και μια φουρνιά παρα-κρατικών πιστολέρο- μαφιόζων, κρατικών ένοπλων λακέδων της νύχτας αλλά και της μέρας, ανθρώπων της ντόπιας ολιγαρχίας των μεγαλοκαπιταλιστών και μεγαλοβιομηχάνων που τον έπειθαν ότι “αυτοί είναι εδώ για τα δύσκολα”. Και στα δύσκολα, όλοι τώρα τον εγκαταλείπουν.

Ακόμα και οι ρουφιάνοι του υποκόσμου που τον στήριζαν για “προστασία” και αυτούς και το περιβάλλον του αλλά και όσους είχαν γραπωθεί πάνω του σαν παράσιτα, δημοσιογράφοι και ψευτοεκδότες της αρπαχτής που με ξένα κόλλυβα, κάνουν τους καπεταναίους. Αυριανούς θυρωρούς που θα αρκεστούν πάλι στα καθήκοντα των γραφιάδων επ΄αμοιβή εργασίας με το κομμάτι της χολέρας.

Τι Σεπτέμβριος, τι Οκτώβριος, τι Νοέμβριος. Έφτασε λοιπόν, η λήξη της θητείας του “άρρωστου ψυχικά και ανώμαλου”, όπως έχει χαρακτηριστεί ακόμα και από προέδρους κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή, Μητσοτάκη, ο οποίος δεν έχει τολμήσει να τους κάνει μια αγωγή, για να περισώσει τη χαμένη αξιοπρέπεια και απο-προσωπικότητα ενός χλωμού αποτυχημένου. Με τί κότσια. Ο τύπος είναι ένα παχύδερμο υποκατάστατο πιόνι συγκεκριμένων αλλοδαπών συμφερόντων, που δεν ξεριζώθηκαν ποτέ από την Ελλάδα. Μερικούς μάλιστα τους έχει δίπλα του, για να του κάνουν παρέα και να τον παραμυθιάζουν επιδεικνύοντάς του το περιβραχιόνιο της δημοκρατικής κοινοβουλευτικής σβάστικας. Αυτούς που διεσώθησαν από τον Γερμανικό παράγοντα στην υπόθεση της Siemens, αυτοί που την σκαπούλαραν στα βρώμικα μονοπάτια της Νοβάρτις, αυτούς που νομίζουν ότι θα τη γλυτώσουν και τώρα, στην χειρότερη ώρα της εθνικής αποτέφρωσης. Αυτοί που “πλαγιάζουν” κατάχαμα και τον ξεμοναχιάζουν σιτίζοντας το υπερτροφικό εγωπαθητικό σύνδρομο του “αριστοκράτη”, του νεόπλουτου νεποτιστή, που θεωρεί εαυτόν ανώτερης κλίμακας ανθρωποειδές από όλους όσοι παλεύουν καθημερινά , ενάντια στη διαφθορά, την ανεντιμότητα και την σαπίλα. Ο Μητσοτάκης είναι μια μορφή ζώντα φασισμού, κληρονομικής διάπλασης και κατασκευής που σιχαίνεται τους ικανούς, δείχνει ασέβεια στους καθαρούς, μισεί θανάσιμα τους ευφυείς, είναι ερωτευμένος με την απάτη, την επαγγελματική πουστιά, το βόλεμα και την βρωμιά. Γιατί έτσι μεγάλωσε, γιατί έτσι σπούδασε, γιατί έτσι τον έμαθαν.

Πληροφορίες που έρχονται και χτυπάνε καμπανάκια έξωθεν, αναφέρουν ότι ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη. Τεχνοκράτη, κάποιον βαφτισμένο “Παπαδήμο” για να πάει τη χώρα κάποιους μήνες τράμπα, μέχρι να γίνουν εκλογές. Εάν δεν το έχετε αντιληφθεί, Μητσοτάκης τέλος.

Ας διαλέξει τον τρόπο που θα φύγει. Το μείζον όμως θέμα δεν είναι τι υπάρχει τώρα αλλά τι έρχεται. Και αυτό που καταφθάνει θα είναι η χειρότερη λαίλαπα.

Γι αυτό προσέξτε τις πολιτικές σας επιλογές. Δεν μένει άλλος χρόνος για εκλογικά πειράματα. Η επόμενη ψήφος θα είναι ή η κόλαση στα καζάνια ή η αναβάπτιστη της Ελλάδος. Τρόποι υπάρχουν. Και μάλιστα πολλοί. Πάρα πολλοί. Που ακόμα και οι πιο λεβέντες, δεν μπορούν ακόμα να τους φανταστούν. Είναι δίπλα σας. Γυρίστε το κεφάλι και δείτε τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »