Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη φέρεται να έχει εξοργίσει πολλούς και στη Νέα Δημοκρατία καθώς συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα σχόλια και τις στάσεις της, τόσο σχετικά για τη Νέα Δημοκρατία όσο και για την Εκκλησία.

Το ΑΚΚΕΛ είχε πρώτο αναφερθεί στο παρελθόν της κυβερνητικού εκπροσώπου όταν ακόμη ήταν αναπληρώτρια από τον Μάρτιο του 2020, πριν από 13 μήνες: «Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, έγραφε για Εκκλησιαστική ΚΥΠ σε αντιορθόδοξη συμμαχία με την Scientology, τονίζει το ΑΚΚΕΛ».

Τον Μάρτιο του 2021 (https://akkelparty.blogspot.com/2021/03/scientology.html) αναφερθήκαμε εκ νέου (όπως δείχνουν το σχετικό δελτίο τύπου και ανακοίνωση) και προφανώς είμαστε ευτυχείς όταν βλέπουμε ότι ακόμη και στο κυβερνόν κόμμα της ΝΔ υπάρχει αντίσταση στην προκλητική στάση του παρελθόντος.

Συνοπτικά, όπως αναφέρουμε αναλυτικότερα στα δημοσιευμένα έγγραφα, η σημερινή κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, εντάχθηκε σε δίκτυο της καταδικασμένης οργάνωσης Scientology (το περιβόητο ΚΕΦΕ) ώστε ο χειριστής του δικτύου, Τάκις Αλεξίου αυτοχαρακτηριζόμενος Δερβίσης (από την εξίσου περιβόητη οργάνωση ΠΑΝΙΦΕ, που είχε έδρα στην Κομοτηνή) να διοχετεύει συκοφαντίες εναντίον του ιερέα π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, ότι δηλαδή είναι επικεφαλής της «εκκλησιαστικής ΚΥΠ» και μέσω αυτού να χτυπάει την Ορθόδοξη Εκκλησία. Το άλλο περιβόητο κύκλωμα του «Ιού» της εφημερίδας Ελευθεροτυπία ήταν επίσης στο ίδιο δίκτυο.

Επίσης, η σημερινή κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, λίγα χρόνια μετά επιλέχθηκε από την αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας να ενταχθεί σε άλλο δίκτυο του State Department, για υπάρχοντες ή εξελισσόμενους ξένους ηγέτες για να υποστηρίζουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

Με αυτά τα δεδομένα το θέμα δεν είναι πια «γιατί υπάρχει η Πελώνη ως κυβερνητική εκπρόσωπος;» αλλά γιατί δεν έχει διωχθεί ποινικά τόσο για την λειτουργία της υπέρ του ΚΕΦΕ-Scientology (για το οποίο υπάρχει αμετάκλητη δικαστική απόφαση κλεισίματός του που αναφέρεται σε κάθε μορφή της Scientology), αλλά κυρίως για την αποδεδειγμένη και δημοσιοποιημένη λειτουργία «πρακτόρευσης» της πολιτικής ξένου κράτους.

Όπως ο κ. Ντόκος του ΕΛΙΑΜΕΠ είναι κάτι σαν Κομισάριος του τουρκικού καθεστώτος, έτσι και η κα Πελώνη είναι το αντίστοιχο για το αμερικανικό; Οι διαμαρτυρόμενοι στη ΝΔ θα κάνουν κάτι για αυτά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »