«Οδήγησε εκατοντάδες ανθρώπους»
Πληθαίνουν τις τελευταίες ώρες οι περίεργες ειδήσεις από τις ΗΠΑ με μία περίεργη «ομίχλη» να έχει απλωθεί πάνω από την Ουάσιγκτον. Μετά την κινητοποίηση χιλιάδων στρατιωτών στην πρωτεύουσα, ο αμερικανικός Στρατός με ανακοίνωσή του δήλωσε πως ερευνά την συμμετοχή αξιωματικού των ψυχολογικών επιχειρήσεων στην εισβολή στο Καπιτώλιο!

Συγκεκριμένα ο αμερικανικός Στρατός ερευνά μία αξιωματικό ψυχολογικών επιχειρήσεων που οδήγησε μια ομάδα εκατοντάδων ανθρώπων στο ράλι στην Ουάσινγκτον και στην άλωση του Καπιτωλίου των ΗΠΑ.

Οι διοικητές στο Fort Bragg εξετάζουν τη συμμετοχή της λοχαγού Έμιλυ Ραϊνει στα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας στην Ουάσινγκτον, αλλά είπε ότι ενήργησε σύμφωνα με στρατιωτικούς κανονισμούς και ότι κανείς στην ομάδα της δεν παραβίασε το νόμο.

Η Ράινεϊ είπε ότι ηγήθηκε 100 μελών της οργάνωσης Moore County Citizens for Freedom, για να να αντισταθεί στην εκλογική απάτη και να υποστηρίξει τον Τραμπ. Είπε ότι η ομάδα παρακολούθησε το ράλι, αλλά δεν γνώριζε κανέναν που μπήκε στο Καπιτώλιο και ότι επέστρεψαν στα λεωφορεία τους ώρες πριν από την έναρξη της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Η Ράινεϊ 30 ετών, υπηρετεί στην 4η Ομάδα Ψυχολογικών Επιχειρήσεων στο Fort Bragg, σύμφωνα με τον Mayor Daniel Lessard, εκπρόσωπο της 1ης Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων. Γνωστή ως PSYOPS, η ομάδα χρησιμοποιεί πληροφορίες και παραπληροφόρηση για να διαμορφώσει τα συναισθήματα, τη λήψη αποφάσεων και τις ενέργειες των αντιπάλων των ΗΠΑ.

Η Rainey είπε ότι η ομάδα της και οι περισσότεροι άνθρωποι που ταξίδεψαν στην Ουάσιγκτον «είναι ειρηνικοί, νομοταγείς άνθρωποι που δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να εξασκείσουν τα δικαιώματά τους». «Είπα στα αφεντικά μου πριν πάω ότι πήγαινα και τους είπα όταν επέστρεψα», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »