Ο αναλυτής Μάρτιν Άρμστρονγκ έχει προειδοποιήσει ότι ενδέχεται να μην υπάρξουν εκλογές το 2024 και ότι λόγω «μαζικής κοινωνικής αναταραχής και οικονομικής κατάρρευσης », οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα υπάρχουν μετά το 2032.

Ο Άρμστρονγκ, ο οποίος έχει προβλέψει σωστά πολλά σημαντικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής κατάρρευσης του 2008, έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Γκρεγκ Χάντερ του USAWatchdog.com.

Το Summit News αναφέρει: Σύμφωνα με τον αναλυτή, οι μελλοντικές εκλογές βρίσκονται σε σοβαρή αμφιβολία ότι θα διεξαχθούν ακόμη και λόγω της ανεξέλεγκτης διαφθοράς και της εξαπάτησης, μαζί με την πιθανότητα καμία πλευρά να μην αποδεχθεί την ήττα.

«Η εξαπάτηση στις ενδιάμεσες εκλογές την επόμενη εβδομάδα θα είναι τόσο μεγάλη που είναι σχεδόν αδύνατο να κάνουμε μια πρόβλεψη. . . . Σε μια δίκαιη ενδιάμεση εκλογή, οι Ρεπουμπλικάνοι θα κέρδιζαν τη Βουλή και τη Γερουσία», είπε ο Άρμστρονγκ.

Αποκαλύπτοντας ότι έχει λάβει email από ανθρώπους στον Καναδά που έλεγαν ότι τους είχαν παραδοθεί ψηφοδέλτια για την Πενσυλβάνια, ο Άρμστρονγκ προβλέπει απόλυτο χάος.

«Πού καταλήγει αυτό, ποιος ξέρει; Είναι απλά τόσο διεφθαρμένο, είναι πάνω από την κορυφή. Δεν έχει σημασία ποιος κερδίζει. Κανείς δεν πρόκειται να δεχτεί αυτό το πράγμα, και αυτό είναι το πρόβλημα», είπε.

Προειδοποιώντας ότι το μεσοπρόθεσμο αποτέλεσμα δεν θα γίνει αποδεκτό από τη μία πλευρά, ο Άρμστρονγκ λέει ότι ο Τραμπ δεν θα είναι σε θέση να είναι υποψήφιος το 2024 επειδή πιθανότατα δεν θα υπάρξουν εκλογές λόγω της συνολικής απώλειας εμπιστοσύνης στο σύστημα.

Η ήττα του Μπολσονάρου στη Βραζιλία είναι απόδειξη ότι όλες οι μεγάλες εκλογές κλέβονται τώρα, σύμφωνα με τον Άρμστρονγκ, σε μια προσπάθεια να εξαλειφθεί κάθε παγκόσμιος ηγέτης που αντιτίθεται στην ατζέντα του καθεστώτος.

«Αυτή είναι μια παγκόσμια προσπάθεια», είπε. «Έπρεπε να ξεφορτωθούν τον Τραμπ. Ο άλλος που τους στάθηκε εμπόδιο είναι ο Μπολσονάρο. Μετά είναι ο Πούτιν (Ρωσία) και ο Σι Τζινπίνγκ (Κίνα). Νομίζω ότι θα βάλετε τους ιστορικούς να κοιτάξουν πίσω σε αυτό σε 50 χρόνια από τώρα, και θα ονομάσουν αυτή την περίοδο «Πόλεμοι της Κλιματικής Αλλαγής»… Προσπαθούν να καταργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερη ενεργειακή ικανότητα πετρελαίου».

Ο Άρμστρονγκ λέει ότι η μοντελοποίηση του υπολογιστή του δείχνει τεράστια εγχώρια αναταραχή στις Ηνωμένες Πολιτείες το επόμενο έτος και ότι οι συνθήκες είναι ώριμες για «μια εκτόξευση πυραύλου για αστάθεια και πολιτικές αναταραχές».

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα υπάρχουν μετά το 2032. Μετά το 2028 και το 2029, θα πρέπει να επανασχεδιάσουμε μια κυβέρνηση από την αρχή. Η Αμερική καταστρέφεται», προειδοποίησε ρητά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »