Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων
Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή 20 Δεκεμβρίου τα σούπερ μάρκετ αλλά και τα καταστήματα λιανικής με την μέθοδο του click away, προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν τα τελευταία τους ψώνια για τα Χριστούγεννα. Το κάθε σούπερ μάρκετ μπορεί να αποφασίζει μόνο του για το ωράριο λειτουργίας του, ωστόσο τα καταστήματα λιανικής με click away θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 20:00.
Το άνοιγμα των σούπερ μάρκετ την Κυριακή γίνεται στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου που τίθεται σε εφαρμογή κάθε χρόνο τέτοια ημέρα. Φέτος, μάλιστα, τα σούπερ μάρκετ με αυτόν τον τρόπο ευελπιστούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες χωρίς να παρατηρηθούν φαινόμενα συγχρωτισμού.

 

Οι περισσότερες έως τώρα αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα λειτουργήσουν από τις 09:00 έως τις 19:00. Ωστόσο προκειμένου να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων ενημερωθείτε για το σούπερ μάρκετ της αρεσκείας σας μέσω των επίσημων ιστοσελίδων των επιχειρήσεων. Υπενθυμίζεται ότι για μετακίνηση των πολιτών στα σούπερ μάρκετ απαιτείται η αποστολή SMS με τον αριθμό 2 στο 13033.

Προαιρετική είναι η λειτουργία των κομμωτηρίων σήμερα Κυριακή 20 Δεκεμβρίου. Η επίσκεψη στα κομμωτήρια γίνεται με sms στο 13033 με τον κωδικό 2 και κατόπιν ραντεβού.

Φυσικά από το μέτρο του click away εξαιρούνται οι περιοχές, οι οποίες έχουν τεθεί σε σκληρότερο lockdown, όπως η Δυτική Αττική και η Κοζάνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »