«Πρόκειται για έναν μηχανισμό τοξικότητας που εκφράζεται οπουδήποτε στο σώμα. Αυτή είναι η κορυφαία μου ανησυχία».

Ο διάσημος ανοσολόγος, επιστημονικός ερευνητής και πρώην αντιπρόεδρος στον φαρμακευτικό κολοσσό της Pfizer, Dr Mike Yeadon, εξηγεί για ακόμα μία φορά τους λόγους που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμβόλια.

Όχι όμως οποιαδήποτε εμβόλια, αλλά συγκεκριμένα τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA που για πρώτη φορά φορά στην πανδημία του covid-19 χορηγήθηκαν σε τόσο μαζική μορφή παγκόσμια.

Αναφέρεται σε «μηχανισμούς τοξικότητας» κατά του ίδιου μας του σώματος, ισχυριζόμενος πως οι μεγάλες εταιρείες, που πρωταγωνίστησαν στην παραγωγή κορωνοεμβολίων σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, ενήργησαν επίτηδες!

«Όταν λαμβάνεται ένα mRNA, και κάνετε ένα σώμα να φτιάξει ένα τμήμα ενός ξένου οργανισμού, όταν δίνονται οδηγίες στο σώμα σας να φτιάξει ένα τμήμα μίας ξένης, μη ανθρώπινης πρωτεϊνης, κάθε κύτταρο που την εκφράζει ουρλιάζει ένα σήμα: “έχουν μπει εισβολείς”!

Το ανοσοποιητικό σας σύστημα πάει σε πόλεμο και προσπαθεί να το σκοτώσει. Κάθε μεμονωμένο κύτταρο στο οποίο εισέρχεται αυτό το υλικό. Αυτά τα εμβόλια ποτέ μα ποτέ δεν μπορούσαν να είναι ασφαλή για μαζική εμπορική χρήση. Αν απλώς τα χορηγήσετε σε μεγάλους πληθυσμούς, θα επιτεθούν στα ίδια τους τα κύτταρα και θα τα σκοτώσουν.

Αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε δεκάδες διαφορετικές παρενέργειες! Επειδή πρόκειται για έναν μηχανισμό τοξικότητας».

Οι καταγγελίες του είναι πολύ σοβαρές και σίγουρα δεν προέρχονται από τυχαίο άτομο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »