Δείτε εικόνες
Ησυμπεριφορά Κυβέρνησης και Αστυνομίας προκαλεί προβληματισμό, διότι από την μία έχουμε ”εισβολές” σε σπίτια για την μη τήρηση των μέτρων και από την άλλη, οι αριστεριστές με ”τσαμπουκά” ”γράφουν” όχι μόνο τους νόμους, αλλά και τους συμπολίτες του.
Εκπαιδευτικοί και φοιτητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών και των φοιτητικών συλλόγων και συγκεντρώθηκαν στα προπύλαια, πραγματοποιώντας αυτήν την ώρα συλλαλητήριο και διαμαρτυρόμενοι για το “αντιεκπαιδευτικό”, όπως το χαρακτηρίζουν, νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν, επίσης, μαθητές και εργαζόμενοι στα ΑΕΙ.

Το νομοσχέδιο, που ψηφίζεται σήμερα, Τετάρτη, στη Βουλή, επιφέρει αλλαγές στον τρόπο πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ) και όριο φοίτησης στα ΑΕΙ, μεταξύ άλλων. ΟΛΜΕ και ΔΟΕ χαρακτηρίζουν το νομοσχέδιο «αντιεκπαιδευτικό» και επικρίνουν την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας για «αυταρχισμό», «αδιαφορία για την εκπαιδευτική πραγματικότητα» και «αυθαιρεσία στη λήψη αποφάσεων».

Θα δούμε συλλήψεις; Οι εικόνες σοκάρουν, καθώς η αστυνομία απλά παρακολουθεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »