«Η εποχή που σχετίζεται με την οικοδόμηση
μιας κεντρικής παγκόσμιας τάξης έχει τελειώσει»…
Βλαδίμηρος Πούτιν, Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας…

«Σύμφωνα με τη Σύμβαση της Βιέννης για τις διπλωματικές σχέσεις, της 18ης Απρίλη 1961, οι διπλωμάτες που έχουν συμμετάσχει σε παράνομες ενέργειες κηρύσσονται “persona non grata”. Τους διατάχθηκε να εγκαταλείψουν το έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας το συντομότερο δυνατό.»
Υπουργείο των Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, 5 Φλεβάρη 2021
Με βάση τη Σύμβαση της Βιέννης, μια διεθνής συμφωνία που ρυθμίζει τις συνθήκες μεταξύ κρατών, η Ρωσία απέλασε διπλωμάτες της Γερμανίας, Πολωνίας και Σουηδίας, που συμμετείχαν σε παράνομες, απαγορευμένες διαμαρτυρίες υπέρ της γνωστής μαριονέτας κι έμμισθου των αμερικανικών και αγγλικών μυστικών υπηρεσιών Alexei Navalnyj.

Ένα πρώτο χαστούκι και μάλιστα ηχηρό, στην επίθεση που εξαπολύει ο υπάλληλος του αμερικανικού “βαθέως κράτους” Μπάιντεν, με στόχο “Να κάνει εκ νέου κυρίαρχη παγκόσμια δύναμη τις ΗΠΑ… να εξάγει δημοκρατία… να υπερασπιστεί παντού στον πλανήτη τα “ανθρώπινα δικαιώματα”.

Αντί σχολιασμού ας παραθέσουμε τις θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας, για τον γελοίο και χωρίς καμία αξία πράκτορα Alexei Navalnyj, γνωστό μόνον στη δύση από την εξαγορασμένη στο σύνολό της δημοσιογραφική πορνεία κι όλα τα ΜΜΕ.

«Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ρωσίας θεωρεί τη δήθεν αντιπολίτευση του Alexei Navalnyj ως μια σύγχρονη μαφία στην υπηρεσία των συμφερόντων των Δυτικών εξουσιών.
Ως εκπλήρωση των στόχων τους για μια “πολύχρωμη επανάσταση”»

Παρά την όποια κριτική θέση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας και του ηγέτη του Gennady Zyuganov, στα ζητήματα που άπτονται το έθνος και την πατρίδα, στηρίζουν την πατριωτική στάση του προέδρου Πούτιν, όπως για παράδειγμα τη στήριξη της Αραβικής δημοκρατίας της Συρίας και της Λευκορωσίας.

Gennady Zyuganov, πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας, σε συνέντευξή του στον Andrey Polunin, του ρωσικού “Pensa Libre”, μεταξύ πολλών σημειώνει για τον “αντιπολιτευόμενο” Navalnyj.
«[…] Για τον προκλητικό Navalnyj… Δώστε προσοχή στην πολιτική πλευρά του προβλήματος. Οι Αμερικανοί δεν κρύβουν το γεγονός ότι η Ρωσία είναι ο υπ’ αριθμόν ένα ς εχθρός. Καταλαβαίνουν ότι έχουμε ένα σοβιετικό οπλοστάσιο πυρηνικών πυραύλων και ότι μπορούμε να καταστρέψουμε οποιονδήποτε εχθρό… Επομένως, στους Αμερικανούς δεν τους άρεσε ούτε η Τσαρική Ρωσία, ούτε το σοβιετικό κράτος. Δεν είναι επίσης ικανοποιημένοι με το ισχύον καθεστώς…
Επομένως, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανεβάζουν και υποστηρίζουν την “πέμπτη φάλαγγα” μας. Ο Ναβάλνι, ο Γιούσενκο και ο Σαακασβίλι εκπαιδεύτηκαν με το συγκεκριμένο πρόγραμμα Yale World Fellows, στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Yale, στο οποίο το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ εκπαιδεύει ηγέτες “πολύχρωμων επαναστάσεων” κι αυτό που συμβαίνει σήμερα με τον Ναβάλνι δεν εκπλήσσει…
Γνωρίζουμε τι έκανε ο Σαακασβίλι στη Γεωργία, τι έκανε ο Γιούσενκο στην Ουκρανία…
Βλέπουμε πώς προσπαθούν τώρα να οργανώσουν μια “πολύχρωμη επανάσταση” στην αδελφική Λευκορωσία.
Επιτρέψτε μου να επισημάνω ότι οι Αμερικανοί πολιτικοί στρατηγικοί έχουν μάθει υπέροχα πώς να δημιουργούν μια κατάσταση αντιπαράθεσης. Στην ΕΣΣΔ, στην αρχή υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ του Γέλτσιν και του Λιγκάσεφ , για να σύρουν την φιλελεύθερη ομάδα στον επάνω όροφο. Στη συνέχεια ήρθε η αναμέτρηση Γκορμπατσόφ-Γέλτσιν… κι οι δύο έλαβαν δυτική αναγνώριση… ο ένας έγινε επίτιμος πολίτης της Γερμανίας, ο δεύτερος, μιλώντας στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών, δέχτηκε χειροκροτήματα επιδοκιμασίας δεκαπέντε φορές. Και όλα τελείωσαν με την εκτέλεση, τόσο του κοινοβουλίου όσο και της Σοβιετικής κυβέρνηση […]»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »