Προκλητική ρητορική από τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου
Σε προειδοποίηση-απειλή για νέο ενδεχόμενο lockdown από το φθινόπωρο, εάν λόγω των μειούμενων κρουσμάτων κορωνοϊού μειωθεί και η προθυμία των πολιτών να εμβολιαστούν, προχώρησε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, Γερμανός Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι.

«Γίνεται ήδη λόγος στο παρασκήνιο (σ.σ. σε ποιο άραγε παρασκήνιο αναφέρεται ο Γερμανός γιατρός;) για επικείμενο τέταρτο κύμα κορωνοϊού το φθινόπωρο και δεν πρόκειται για εκφοβισμό.

Στο βαθμό που θα χαλαρώσουμε στο θέμα των εμβολιασμών το καλοκαίρι, θα πρέπει να ληφθούν ξανά τα περιοριστικά μέτρα του lockdown το φθινόπωρο», δήλωσε στα δίκτυα RTL και ntv.

Με άλλα λόγια ο Μοντγκόμερι, είπε ότι στο «παρασκήνιο» που γνωρίζει μόνο αυτός, συζητείται τέταρτο κύμα, σαν να μιλάμε για πρόγνωση καιρού και αν δεν εμβολιαστείτε τότε θα «τιμωρηθείτε με νέο lockdown,αλλά αυτό δεν είναι εκφοβισμός!

Ο ίδιος επισήμανε σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

«Προκειμένου να ησυχάσουμε μόνιμα από τον ιό, χρειαζόμαστε ένα όριο εμβολιασμού σε ποσοστό 80% του πληθυσμού και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν είμαστε πεπεισμένοι για την αναγκαιότητά του».

Με τη διαφορά ότι διαφωνεί μαζί του ο ίδιος ο ΠΟΥ, ο οποίος ανέφερε ότι τα εμβόλια δεν είναι αρκετά για να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό. Χρειάζεται συνεχής εγρήγορση και μέτρα!

Τέλος, ο Μοντγκόμερι είπε ότι «ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν θα ήταν τόσο κακός, αλλά δεν είναι δυνατόν να γίνει στην Γερμανία»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »