Ο Γερμανός bodybuilder Jo Lindner, γνωστός στο διαδίκτυο ως “Joesthetics”, πέθανε από ανεύρυσμα στην Ταϊλάνδη, σε ηλικία 30 ετών. Δείτε τι αναφέρεται για την κατάσταση της υγείας του και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε αλλά και τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει, για τα σοκαριστικά ευρήματα στο αίμα του μετά τον τετραπλό εμβολιασμό του…

Ο Lindner είχε 8,4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και τα βίντεό του στο YouTube συγκέντρωσαν σχεδόν 500 εκατομμύρια προβολές.

Τι αναφέρεται για την κατάσταση της υγείας του bodybuilder πριν πεθάνει

Φίλη του είπε ότι ο Lindner υπέστη ανεύρυσμα μετά από παράπονα για πόνο στον αυχένα του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Είπε επίσης ότι ήταν μαζί του όταν πέθανε.

Πρόσθεσε ότι ο Λίντνερ ήταν «αρκετά γενναίος» για να παραδεχτεί ότι χρησιμοποιούσε στεροειδή.

Σε μια συνέντευξη με τον συνάδελφό του Μπράντλεϊ Μάρτιν τον περασμένο μήνα, ο Λίντνερ μίλησε για τη διάγνωση της μυϊκής νόσου, μια σπάνια γενετική πάθηση που κάνει τους μύες να γίνονται ασυνήθιστα ευαίσθητοι στην κίνηση ή την πίεση.

Σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφοριών Γενετικών και Σπάνιων Ασθενειών (GARD) , η διαταραχή χαρακτηρίζεται από «σημάδια αυξημένης μυϊκής ευερεθιστότητας», όπως επαναλαμβανόμενη τάνυση του μυός, «μάζεμα» των μυών και/ή εμφανείς κυματισμοί.

«Τεχνικά, είναι μια κράμπα», είπε ο Lindner κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην εκπομπή “raw talk”, λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του.

Στη συνέντευξη του στο “raw talk” ο bodybulder είχε μιλήσει και για τον τετραπλό εμβολιασμό του… κάτι που δεν έχει προβληθεί ιδιαίτερα…

Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει πως εμβολιάστηκε γιατί πιέστηκε και ότι “έκανε κάτι που δεν ήθελε να κάνει”. Μάλιστα είπε ότι πήγε στον γιατρό (μετά τον εμβολιασμό) και έκανε εξετάσεις αίματος και ότι στις εξετάσεις αυτές είδαν κάποια σωματίδια. Πρόσθεσε ότι ο γιατρός του είπε “πρέπει να κάνεις πλασμαφαίρεση (τεχνική κάθαρσης αίματος) τώρα! (…) Πρέπει να το κάνεις αν θέλεις να ζήσεις…”. Ενώ ανέφερε ότι “δεν ξέρω αν έκανε κάτι η νοσοκόμα γιατί όταν αναρρόφησε το αίμα υπήρχε ένα λευκό πράγμα μέσα! Και ρώτησα τι είναι αυτό; Και μου είπαν “μπορεί χοληστερίνη””.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »