Ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό για την κατάσταση του Τζο Μπάιντεν προκαλεί νέο βίντεο που δείχνει πως η άνοια του χειροτερεύει, καθώς ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ομιλίας του κυριολεκτικά ξέχασε που βρίσκονταν!

Μάλιστα φαίνεται ξεκάθαρα το απορημένο και πανικοβλημένο βλέμμα του καθώς περπατάει αργά για μαζέψει τα χαρτιά του αφού πρώτα ξεστόμισε κάποιες ασυναρτησίες.

Το περιστατικό αυτό συνέβη χθες όταν ο Τζό Μπάιντεν παρουσίαζε την «επιστημονική του ομάδα για τον κορωνοϊό», ενώ προανήγγειλε και την υποχρεωτική μασκοφορία για τους Αμερικανούς, την οποία μάλιστα «διαφήμισε» και με tweet του στο οποίο έγραφε «Ξέρω ότι οι μάσκες έχουν γίνει κομματικό ζήτημα, αλλά είναι μια πατριωτική πράξη. Οι ειδικοί λένε ότι η χρήση μάσκας από τώρα έως τον Απρίλιο θα σώσει περισσότερες από 50.000 ζωές».
Πλέον το θέμα είναι όχι μόνο αν θα μπορέσει να κυβερνήσει τις ΗΠΑ αλλά αν θα τα καταφέρει στην ορκωμοσία του, καθώς οι συνεχόμενές ομιλίες φαίνεται να έχουν εξαντλήσει το μυαλό του.

Δείτε τη στιγμή που η άνοια κάνει δυστυχώς αισθητή την παρουσία της στον Τζο Μπάιντεν, νέο πρόεδρο των ΗΠΑ από την ερχόμενη Τετάρτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »