Κάποιοι ιατροί αντέδρασαν αρνητικά με την απόφαση του Προέδρου των ΗΠΑ
Σε ένα SUV επιβιβάστηκε ο Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ για να χαιρετήσει και να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείου οπού νοσηλεύεται με κορονοϊό.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο πρόεδρος των ΗΠΑ ίσως να πάρει εξιτήριο ακόμη και σήμερα Δευτέρα, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του έχει καλυτερεύσει με αποτέλεσμα ο Τραμπ να θελήσει να προβεί σε μια μικρή έκπληξη στους Αμερικανούς πολίτες (πατριώτες τους αποκάλεσε) σε νέο μήνυμά του, βγαίνοντας για λίγο από το Ιατρικό Κέντρο Walter Reed.

Το απόγευμα της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα) ο Αμερικανός Πρόεδρος επιβιβάστηκε σε ένα SUV για να χαιρετήσει και να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείου οπού νοσηλεύεται με κορωνοϊό. Η ιατρική ομάδα του είχε επιβεβαιώσει ότι το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα του μειώθηκε ξαφνικά δύο φορές τις τελευταίες ημέρες.

Την μικρή βόλτα του έξω από το Walter Reed είχε προαναγγείλει σε νέο βίντεο που ανέβασε μέσα από το στρατιωτικό νοσοκομείο, οπού συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία. Ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος στο μήνυμά του πλέκει το εγκώμιο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό λέγοντας ότι «είναι εκπληκτικό και τους ευχαριστώ», ενώ συνεχίζοντας ενημέρωσε πως πρόκειται να κάνει μία «επίσκεψη που θα είναι έκπληξη» σύντομα, κάνοντας αναφορά σε «πατριώτες» που είναι στους δρόμους με σημαίες του Τραμπ.

«Είναι ένα ενδιαφέρον ταξίδι και έμαθα πολλά σχετικά με τον κορωνοϊό. Ηταν σαν σχολείο. Σαν πραγματικό σχολείο. Και πλέον καταλαβαίνω για τον κορωνοϊό. Εχει ενδιαφέρον όλο αυτό και θα σας ενημερώσω σύντομα», αναφέρει στο μήνυμά του ο Ντόναλντ Τραμπ.
Την Κυριακή, ο γιατρός του αποκάλυψε ότι του είχε δοθεί μια δόση ενός ισχυρού στεροειδούς που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει συστήσει σε ασθενείς που είναι «κρίσιμα άρρωστοι» με το COVID-19.

Ο Δρ Σιν Κόνλει, ο γιατρός του Λευκού Οίκου, είπε ότι ο πρόεδρος έλαβε δεξαμεθαζόνη , το Σάββατο, και είχε βιώσει δύο πτώσεις στα επίπεδα οξυγόνου του από την έναρξη της ασθένειας.

Κάποιοι ιατροί αντέδρασαν αρνητικά με την απόφαση του Προέδρου των ΗΠΑ να βγει από το νοσοκομείο και να κάνει βόλτα.
«Κάθε άτομο στο όχημα κατά τη διάρκεια αυτής της εντελώς περιττής προεδρικής βόλτας μόλις τώρα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα για 14 ημέρες. Μπορεί να αρρωστήσουν. Μπορεί να πεθάνουν. Για ένα πολιτικό θέατρο. Διατάχθηκαν από τον Τραμπ να θέσουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για ένα Θέατρο. Αυτό είναι παραφροσύνη», έγραψε ο παθολόγος Δρ Τζέιμς Π. Φίλιπς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »