Επιβεβαιώνεται το pronews.gr και από την δημοσκόπηση της ALCΟ, καθώς μόλις το 18% των πολιτών έμεινε ικανοποιημένο από τις αλλαγές που έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νωρίτερα σας αναφέραμε στo pronews.gr πως υπάρχει έντονη κινητικότητα από τους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς κάτι που σε συνάρτηση με τον «άοσμο» ανασχηματισμό που έγινε πριν από λίγο καιρό επιβεβαιώνει τα σενάρια εκλογών εντός του 2021.

Τα συμπεράσματα της δημοσκόπησης που έγινε για λογαριασμό του ΟΡΕΝ είναι πως και οι πολίτες «βλέπουν» σύντομα εκλογές, καθώς δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τον ανασχηματισμό.

Συγκεκριμένα μόλις το 18% έμεινε ικανοποιημένο, ενώ το 44% ζητούσε και άλλες αλλαγές. Να σημειώσουμε πως υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό, 38% το οποίο απάντησε ΔΞ/ΔΑ.

Από εκεί και πέρα ο Μητσοτάκης διατήρησε τη δημοφιλία του μέσα στο lockdown, καθώς το 46% τον θεωρούσε τον Μάρτιο ως καταλληλότερο πρωθυπουργό, ενώ τώρα το 45% τον θεωρεί.

Ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας δεν δείχνει να κατάφερε να εκμεταλλευτεί πολιτικά αυτή την κατάσταση καθώς και αυτός τον Μάρτιο είχε ποσοστό 22% και τώρα έχει 21%.

Αντίθετα αύξηση σημείωσε το ποσοστό των πολιτών που θεωρεί πως ο «κανένας» είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός. Τον Μάρτιο 26% και τώρα το 30%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »